Fiúk: bejönnek nektek a Voksán Virág féle műnők? :/
Figyelt kérdés
Olyan rondák...2009. okt. 30. 11:40
1/36 anonim válasza:
Szerintem ocsmány,és primitív,de lány vagyok...
2/36 anonim válasza:
szerintem szép.és nem buta...csak néha megjátsza.
3/36 anonim válasza:
Ronda, és feltételezem egy valamire jó csak.
4/36 anonim válasza:
Szerintem is undorító a kacsaszájú feje...
De van akinek tetszik, apám szerint pl. csinos kis nő, és milyen jó alakja van...
Hát olyan nekem is van, a műmelleket, meg a felfújt szájat leszámítva, na mind1...
5/36 anonim válasza:
6/36 anonim válasza:
KOnkrétan Voksán nem jön be azzal az idióta lófejével.
Egyébként tetszenek az ilyen csajok általában (pl. Kelemen Anna), de Voksán nem.
7/36 anonim válasza:
Az a leányzó qrva ronda, én biztosan nem sunáznám...
Amúgy meg ezek a rajcicababa hercegnők nekem nem jönnek be, szánalmas némelyik, Én inkább az átlagos csajokra bukok.
8/36 anonim válasza:
Oké, gyönyörű arca van, kiváló alakja, isteni mellei, de nekem nem tetszik. Ezt akartad hallani?
9/36 anonim válasza:
12:12
nem akartam én semmit hallani,csak a mindennapokban nem ez tapasztalható,amit itt hangoztattok...de biztos én járok rossz helyekre.:O
-egy átlagos lány-
10/36 anonim válasza:
12:02 voltam..ezt akartam írni az előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!