Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk: bejönnek nektek a...

Fiúk: bejönnek nektek a Voksán Virág féle műnők? :/

Figyelt kérdés
Olyan rondák...
2009. okt. 30. 11:40
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
86%
Jó, csak én komolyan gondoltam, amit írtam. Mi értelme lenne mást mondani? Nem jön be ez a ronda haj, atomszolizott bőr, ezek a valamik, amiket szép mellnek hív. Tényleg mintha valami mesterségesen előállított nő lenne.
2009. okt. 30. 12:31
 12/36 anonim ***** válasza:
92%

Átesett a ló túloldalára

A szája olyan mint a kacsasegge, a melle mint két féllabda.

Néha a kevesebb több :)

2009. okt. 30. 12:48
 13/36 anonim ***** válasza:
83%
Ha olyan képet látnátok róla ahol nem lenne kisminkelve , retusssal vissza csinálnák a száját, a mellét egy tök átlagos nem túl szép csaj lenne
2009. okt. 30. 12:51
 14/36 anonim ***** válasza:
70%
A melle még hagyján, mert alap, hogy a fiúk többségének bejön a nagy mell, tehát abban semmi rossz nincs. A szája tényleg iszonyat gáz, természetellenes (nagy melle sok nőnek van, de ilyen ocsmány szájat csak csináltatni lehet), a póthaja is gusztustalan, lóg mint egy indián lányé, nem ide való, nem modern (csak azt hiszi). Ruhái p..csásak. Az arca amúgy tök átlagos (leszámítva a töltött szájat), orra se kicsi.
2009. okt. 30. 12:52
 15/36 anonim ***** válasza:
83%
Bejön a nagy mell? Látványnak , de ekkora szilikonnak a fogása azért már nem hasonlít egy igazi cicire.Mintahogy a mozgása az "esése" sem
2009. okt. 30. 12:54
 16/36 anonim ***** válasza:
73%

Nekem bejönnek a nagy, de _természetes_ mellek.

Ewa Sonnet-re guglizzatok rá.

2009. okt. 30. 13:14
 17/36 anonim ***** válasza:
55%
Hát, én lány vagyok, szerintem tök szép csaj :D ha fiú lennék, biztos tetszene :D és amúgy szerintem nem hülye, csak néha csinálja...de neki jól áll:D bár úgy alapjába véve a plázap*csákat nem szeretem. és tényleg, a való életben nem ilyenek a fiúk, hogy azt mondanák egy ilyen lányra, hogy nem tetszik neki...sőt :)
2009. okt. 30. 13:41
 18/36 anonim ***** válasza:
39%
A "nem tetszik" nem azt jelenti hogy nem d.gnák meg :D
2009. okt. 30. 13:47
 19/36 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van: a fiúk nem mindig azt d..ják meg, aki nem tetszik nekik, sőt! Ismerek egy csajt, iszonyat ronda, de még csak nem is p..csás, alakja nulla, mégis végigmentek rajta jópáran. Pedig nem egy nagy dumás, nem okos, nem jó fej.
2009. okt. 30. 14:07
 20/36 anonim ***** válasza:
Persze,nekem nagyon is bejönnek az ilyen nők,mivel én is edzek keményen.Álszentek vagytok srácok,bezzeg ha előttetek állna,tuti egyből lőnétek egyet :)
2009. okt. 30. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!