Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez jó indok aktkép készítéséhez?

Ez jó indok aktkép készítéséhez?

Figyelt kérdés
Szeretnék aktképeket késszíttetni . én nem vagyok az a lány aki a magamutogató ledér vagy ilyesmi. azért akarok képeket magamról hogy 50-60 év múlva amikor már öreg leszek legyen valami tanúbizonysága, emléke annak hogy igenis jó nő voltam.

2013. aug. 23. 23:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha ízléses akkor jó.
2013. aug. 23. 23:11
 2/10 anonim ***** válasza:

én szívesen lefotózlak, csak az asszony meg ne tudja ... a vicc az, hogy tényleg szívesen csinálnék olyanról aktképeket, aki maga akarja és nem kell rábeszélni, és minden hátsó szándék nélkül tenném ... ugyanis az legalább nem lenne kényszeredett a kamera előtt

az indok jó

2013. aug. 23. 23:12
 3/10 anonim válasza:
Ha egy profi fotóssal készítteted, aki ízléses képeket csinál, akkor jó ötlet.
2013. aug. 23. 23:16
 4/10 A kérdező kommentje:

hát szerintem CSAK az a normális hogy valaki önszántából fotóztatja magát.

ha valakit kicsit is rábeszélnek ott simlisség van minimum

2013. aug. 23. 23:17
 5/10 anonim válasza:

persze. nincs ezzel semmi baj, csak ha nem akarod hogy más is meglássa, akkor olyan helyen is tartsd.

és szerintem bízz meg egy fotóst akiben megbízol. vagy barátnőt, aki kicsit is tehetséges, testvért stb.

2013. aug. 23. 23:20
 6/10 anonim válasza:

Szerintem jó indok. Legyél legalább 18 éves, és figyelj, hogy a képeid csak neked maradjanak meg. Esetleg legyen pár olyan, amin nem vagy felismerhető, ha esetleg mégis mutatnád valakinek, egyszer.

És érdemes profi fotóst keresni, bár az nem olcsó. Én a volt barátnőmről csináltam egész jó sorozatot, nyilván szívesen csinálok bárkiről, de gondolom nem ez az álmod :D

Ja, és ha nem profival csináltatod (ott gondolom szerződés stb), vigyél egy memóriakártyát, és vedd is ki a gépből a fotózás végén azonnal, hogy tutira csak neked legyen meg (sok embert szivattak már meg az aktképekkel, jobb a békesség). És sajnos az sem mindig elég, hogy megbízol a készítőjében.

Ha lány lennék, én is csináltam volna magamról :)

2013. aug. 23. 23:22
 7/10 anonim válasza:

(6-os voltam)

És utána tárold minimum jelszavazott, tömörített állományban, vagy titkosítottan, hidd el, egy informatikus különben azonnal megtalálja a gépen az ilyesmit...

2013. aug. 23. 23:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Samantha is csináltatott a Szex és New Yorkban, de csak magának, pont ezért amit írtál, hogy emlékezhessen arra, milyen jó nő is volt és még mindig az. :D Én simán csináltatnék, de soha nem adnám senkinek tovább természetesen. Szerintem nem kell ennél extrább indok hozzá:)
2013. aug. 24. 10:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Miért ne?

Csak figyelj, hogy ne kerüljön illetéktelen kezekbe!

Én még csak készítettem. Úgy vállaltam el, hogy kísérőt hoz magával. Szóba sem került, de róla is készült fotó. (nem akt, csak fehérneműs).

2013. aug. 26. 09:09
 10/10 anonim válasza:

rólam is készült, de nálam munka miatt. aki készítette tényleg a nőt látja a nőben, igaz ez magazin fotózás volt, de nézd meg az oldalát. jó ismerősök lettünk azóta és sok a munkája magazin és fashion fotók miatt de egy próbát megér. bármi kérdésed lenne írj priviben! :)

az oldala a [link]

2013. okt. 30. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!