Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legh*lyébb indok ami miatt kidobtak?
Figyelt kérdés
olyanra gondolok hogy pl. "allergiás vagyok a macskádra" vagy "nem jó a stílusod"2012. szept. 19. 13:59
1/18 anonim válasza:
En dobtam ki egy fiut, mert mikor eloszor randiztunk eloben ugy nezett ki, hogy megijedtem tole. Mondjuk ezt meg valahogy lenyeltem volna, de miutan megszolalt vegleg kiverte a biztositekot.
Szoval a leghulyebb indok az volt, hogy "Semmi baj veled, de masnak biztos te leszel az igazi"
3/18 anonim válasza:
"Túl jó vagy hozzám"
Ezt a pár szót életemben sose fogom elfelejteni :/
4/18 A kérdező kommentje:
jajj igen ez a tipikus "túl jó vagy hozzám" ennél még csak a "legyünk inkább barátok" a rosszabb.
2012. szept. 19. 14:14
5/18 Golan Trevize válasza:
a leghülyébb indok az volt, amikor az illető nem tudta megindokolni, hogy miért dob.
6/18 menta34 válasza:
Nagyon rég... első randi után...
lány: - nem illünk össze
fiu: - értem, de mégis, miért?
lány: - pl. amikor sétáltunk nem löktél bele a hóba.
:)
7/18 A kérdező kommentje:
uristen xd az utolsó :o
2012. szept. 19. 14:19
8/18 anonim válasza:
Haveromat egyszer azért dobták,mert nem hagyott neki a császárszalonnából,a csaj ezen felhúzta magát,és dobta.ez komoly,legakábbis a csj ezt szajkózta
9/18 anonim válasza:
engem azért dobtak egyszer mert piszkáltam az orrom:s
10/18 anonim válasza:
általában a legsz@rabb sablonokkal jöttek. "Csak barátként szeretlek", "legyünk csak barátok" , "Jobbat érdemelsz nálam".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!