Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány begbök egy fiút face-en, miért teszi, mi az indok rá általában?
általában?
gyűjti a bökéseket, és várja, hogy visszabökjenek neki.
Nem lehet tudni! Pont ez a bajom a bökéssel meg a tetszikezéssel. És IWIW-es vagyok, sajnos ott is bevezették a tetszikezést, és nem tudom, hogy lehet letiltani!
Értelmes ember képes írni egy egyszerű összetett mondatot, hogy mit akar vagy mit gondol.
1. vagyok
kérdező, nem láttál még olyan képeket, amin le van print screen-elve a bökések, majd összevágják, és teszik fel az üzenőfalra..?:D
12-16 éveseknél megy ez a dolog, a fentebbi korosztály meg szerintem nem is bökdös nagyon.. hülyeség az egész.
Pedig egyszerű: Mert van ilyen gomb.
A FB-n élni nagyon kellemes, kényelmes, csak az vele baj, hogy nem igazán tükrözi a valódi szociális kapcsolatokat. Azt mondod, hogy van 400 ismerősöd, pedig ezek közül maximum 30-at látsz napi szinten és még 15-öt ritkán.
Ha azoknak tulajdonítanál nagyobb hangsúlyt, akikkel az életben is találkozol, hidd el, hogy sokkal sikeresebb életed lenne.
A facebookosok elmehetnek a búsba. A zs!dok találták ki hogy leterheljék a hálót, esetleg ha kell le tudjanak nyomozni bárkit, és hogy hétvégén akkora legyen a ping, hogy alacsony sávszéllel esélytelen legyen bármit is csinálni.
Persze aki jónak látja legyen acc-ja de aki a fél életét ott b@ssza az meg is érdemli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!