Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek csúnya vagyok?

Kállai Márk kérdése:

Szerintetek csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

[link]

Őszinte válaszokat pls!! :D

2013. aug. 21. 23:39
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Ha javítanál a stílusodon, akkor jó lenne! :)

Valahogy vegyél új ruhákat!

Akár a Tesco-ban is tök jó ruhákat tudsz venni, komolyan.

Vagy bárhol (Kik-ben, Takko-ban, plázákban az üzletekben, ritkán kínai üzletekben).

Csak ügyesnek kell lenni.

Inspirációnak képek:

[link] (ez pl. tescoban 1000 Ft)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezek átlagos ruhák, de lazák és jól néznek ki szerintem.

Meg hát a lányok értenek a divathoz, nekik számít az öltözködés is általában.

Ezért kérlek felejtsd el azt a sapkát! :D

A hajadat nem tudom, hogy milyen, rakhatnál fel róla képet!

Esetleg kicsit sportolhatnál (felülések, fekvőtámaszok), vagy bármi, mert elég vékonyka vagy, kisfiús.

A jelet meg a tükörben fényképezést akkor elfelejted, ahogy írtad.

Csak simán fotózd/fotóztasd le magad, egyszerű mosollyal. Nem kell túlbonyolítani.

[link]

[link]

A fogszabályzó nem gáz, nekem is van. Bár nekem csak porcelán.

De sokaknak kimondottan bejön a fogszabályzó.

[link]

[link]

Ez alapján a kép alapján szerintem kicsit hasonlítasz

Nicholas Hoult-ra. :)

Szóval változtass az öltözködéseden és a stílusodon és akkor kifejezetten jól fogsz kinézni! :) 15/l

2013. aug. 26. 02:02
 32/34 A kérdező kommentje:
Wow. Köszi h ennyi időt szántál erre. :D
2013. aug. 26. 21:48
 33/34 anonim ***** válasza:
szerintem egyáltalán nem vagy csúnya, csak az a sapka nem kéne a fejedre, meg a peace-jel, meg ez az egész tükör előtt pózolás annyira hülyén néz ki. Veled csupán annyi baj van, hogy valamiért önbizalomhiányos vagy, és ez messziről is látszik rajtad. Egy kicsit növeld az egód (vágass valami jó frizurát, de ezalatt nem a mai tucatfrizurára gondolok, vegyél pár ízléses ruhát, ezalatt pedig nem bershka stb páwa stílusú ruhákra gondolok, egyszerűen csak legyenek ízlésesek, letisztultak, stb), és tök jó srác lehet belőled.
2013. nov. 7. 22:10
 34/34 A kérdező kommentje:
Köszi. Már van új frizurám is. Felül hosszabb (kb:12cm), oldalt pedig rövidebb (kb: 1-1.5cm). Most már önbizalom hiányos sem vagyok ^_^ A sapkát is lecseréltem, hnap rakok fel képet :D
2013. nov. 8. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!