Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is ronda vagyok?...

Szerintetek is ronda vagyok? Egyik bnőm folyton mondja

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. aug. 19. 22:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem vagy ronda. :) Szerintem egy világosbarna hajszín jobban állna, mint ez.
2013. aug. 19. 22:57
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Te barátnődnek nevezed azt, aki azt mondja, hogy ronda vagy? :D BFF, ugye? 15/l
2013. aug. 19. 23:00
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

ugyanmár, nem vagy ronda:) azért én is megkérdőjelezném azt a "barátnőt". egy jó barátnő sosem mond ilyen a barátnőjének. még ha őszintén meg is kérdezi az egyik a másiktól, hogy szépnek talál vagy sem, akkor sem szabad ilyet mondani.

na és persze ha vkik barátok, akkor mindkét fél szemében az a másik, bármilyen is külsőleg, akkor is szép:)

2013. aug. 19. 23:12
 4/21 anonim ***** válasza:
97%
ha randának nevez akkor nem a barátnőd, teljesen átlagos vagy ÉS nem randa!
2013. aug. 19. 23:13
 5/21 A kérdező kommentje:
Ő jó tanácsként szánja,hogy változtatni kéne mindenben a külsőmön,mer így ronda vagyok. :(
2013. aug. 19. 23:14
 6/21 acelsziv ***** válasza:
100%

és ő milyen lehet? Mert hogy nem jó ember az már biztos.

Sose higgy olyan embereknek, akik segítő szándéknak álcázva rombolják az önbecsülésedet. Hagyd ott a fenébe és ne is beszélj vele.

Ja, és egyáltalán nem vagy ronda. Egy csinos fiatal lány vagy.

2013. aug. 19. 23:23
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

az rendben is van, ha jó szándékú tanács, de akkor sem kellene azt mondani, hogy ronda vagy. hanem mondjuk azt, hogy figyi, sztem ez vagy az előnyösebb lenne neked, mert ez nem hozzádvaló.

am még az is lehet, hogy irigy és azért kritizál, hogy ne legyen önbizalmad, vagy el szeretne csúfítani a tanácsaival.

tudod, néha nem árt a másik oldalát is megfordítani a dolgoknak, akármilyen jó barátnő az illető:)

ezt csak úgy írom:)

nem akarom a bnődet bántani, csak ha változtatsz is magadon, mások véleményét is nézd:)

2013. aug. 19. 23:23
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

szerintem akkor sem kell ilyen azt mondania, hogy ronda vagy. hanem mondjuk azt, hogy figyi ez vagy az nem előnyös számodra, nem illik hozzád.

am mindig fordítsd meg az oldalát a dolgoknak, mert nem biztos, hogy a jót szeretné neked, mert mondjuk irigy rád, vagy azt szeretné, hogy nála ne legyél sose szebb, és kevesebb önbizalmad legyen.

nem akarom bántani a bnődet, csak leírtam én mit gondolok:)

2013. aug. 19. 23:26
 9/21 anonim ***** válasza:
ó elnézést:$ kétszer írtam le, mert nem láttam az előzőt, hogy elküldte volna:)
2013. aug. 19. 23:27
 10/21 A kérdező kommentje:
inkább köszönöm nekem jól esnek ezek a válaszok :)
2013. aug. 19. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!