Szerintetek is ronda vagyok? Egyik bnőm folyton mondja
ugyanmár, nem vagy ronda:) azért én is megkérdőjelezném azt a "barátnőt". egy jó barátnő sosem mond ilyen a barátnőjének. még ha őszintén meg is kérdezi az egyik a másiktól, hogy szépnek talál vagy sem, akkor sem szabad ilyet mondani.
na és persze ha vkik barátok, akkor mindkét fél szemében az a másik, bármilyen is külsőleg, akkor is szép:)
és ő milyen lehet? Mert hogy nem jó ember az már biztos.
Sose higgy olyan embereknek, akik segítő szándéknak álcázva rombolják az önbecsülésedet. Hagyd ott a fenébe és ne is beszélj vele.
Ja, és egyáltalán nem vagy ronda. Egy csinos fiatal lány vagy.
az rendben is van, ha jó szándékú tanács, de akkor sem kellene azt mondani, hogy ronda vagy. hanem mondjuk azt, hogy figyi, sztem ez vagy az előnyösebb lenne neked, mert ez nem hozzádvaló.
am még az is lehet, hogy irigy és azért kritizál, hogy ne legyen önbizalmad, vagy el szeretne csúfítani a tanácsaival.
tudod, néha nem árt a másik oldalát is megfordítani a dolgoknak, akármilyen jó barátnő az illető:)
ezt csak úgy írom:)
nem akarom a bnődet bántani, csak ha változtatsz is magadon, mások véleményét is nézd:)
szerintem akkor sem kell ilyen azt mondania, hogy ronda vagy. hanem mondjuk azt, hogy figyi ez vagy az nem előnyös számodra, nem illik hozzád.
am mindig fordítsd meg az oldalát a dolgoknak, mert nem biztos, hogy a jót szeretné neked, mert mondjuk irigy rád, vagy azt szeretné, hogy nála ne legyél sose szebb, és kevesebb önbizalmad legyen.
nem akarom bántani a bnődet, csak leírtam én mit gondolok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!