Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Tudom, hogy van...

Mit tegyek? Tudom, hogy van rajtam egy kis felesleg (160 cm,56 kg,13 éves), de jól érzem magam; viszont anya folyton mondja, hogy dagadt és undorító a hasam.

Figyelt kérdés
Egyszer, amikor nadrágot akartunk venni, a naci csak csípőig jött fel, és ő így, félig öltözötten megmutatott az eladónőnek, hogy nagyobb nadrág kéne... Hogy mondjam el neki, hogy ne gúnyoljon, mert én így boldog lennék a bőrömben?

2013. márc. 16. 21:51
 1/4 anonim válasza:
100%
Sajnálom, hogy ilyen anyukád van. +2kg-val nehezebb vagyok nálad. Szuper jól érzem magam a bőrömbe, páromnak is nagyon tetszek. Bárhol, bármikor kapok magamra ruhát. Kicsit husis vagyok, de nem vagyok kövér. Strandon is jeleznek a férfiak, hogy jól nézek ki.
2013. márc. 16. 22:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Pont ennyi vagyok én is... Sok mindennek neveztek már, de kövérnek még nem. (Jó, oké én 17 vagyok.)

Szerintem a testsúllyal kapcsolatban 2 fontos dolog van.

1) Legyél egészséges. (Nem -csak- azért kell lefogyni, mert ronda a zsírpárna hanem, mert egészségtelen a kövérség.)

2) Érezd jól magad.

Nálad mindkettő megvan, az 56 kiló még teljesen normális, ráadásul kamasz vagy! Ilyenkor a hormonok miatt sokan híznak egy kicsit, aztán ez olyan 16-17 éves korra lemegy, de az is előfordulhat, hogy a nyáron nősz még +5 centit és akkor eloszlik rajtad az a picike felesleg, ami van. Anyukáddal meg át kéne beszélned a dolgokat. Mondd meg neki, hogy te jól érzed magad így. Majd írd meg mi lett! :)

2013. márc. 16. 22:06
 3/4 anonim ***** válasza:
55%

elhiszem hogy rosszul esik,de ne törődj vele

most viszont kimondottan örülök annak hogy többen is vannak akik nem akarnak 40-45 kilóra fogyni

amúgy mond meg neki hogy később jó lesz az a plusz 2kiló,a pasik nem csontot akarnak

2013. márc. 16. 22:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! én örülnék ha normális testem lenne. engem is anyám piszkált régen hogy milyen kis pocakos vagyok. mára 162 cm-hez 42 kg vagyok xDDD Sztem ne fogyózz. 14/L
2013. jún. 7. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!