Dagadt vagyok?!
Figyelt kérdés
168cm 53/2 kg (változik) sportolok mindennap mégis tiszta hájas vagyok Mit tehetnék hogy szép legyek? 15 évas lány vagyok2013. jan. 4. 15:15
1/6 anonim válasza:
Igen! Én 15 évesen még csak 44kiló voltam. fúúúj, te kövér dög. Undorító vagy. -.-
IQ=0
2/6 anonim válasza:
Ne törődj az előtted szólóval,nem vagy kövér de ha küldenél képet magadról priviben(nem kell hogy látszódjon az arcod)akkor megmondom!
3/6 anonim válasza:
ne hülyéskedj, én az ugyan ilyen magasságommal 52 kg-al néztem ki kb a legjobban. hogy a fenébe lennél már 'dagadt'? elmondom mit tegyél: kapcsold ki a tv-t és ne figyelj oda arra a sok médiaszarságra, ami abból folyik.
komolyan, ez így teljesen egészséges! ne izgulj, biztos, hogy nem vagy 'dagadt'. ilyen méretekkel fizikai képtelenség, hogy az legyél.
amúgy az első hozzászóló cinikusan írta azt, amit.
4/6 anonim válasza:
Az adataid alapján egyáltalán nem vagy dagadt!!! :)
5/6 anonim válasza:
Kérdező: nyugi én 172cm vagyok és 57 kg és én vagyok az egyik legvékonyabb az osztályban, Te egyáltalán nem vagy kövér, sőt...
2: Nem hiszem el, hogy ilyen hülye vagy, nem érzed az elsőjében az iróniát, na grat, most szépen lepontoztad a semmiért. IQ=/
6/6 anonim válasza:
Küldése egy képet priviben arc nélkül megmondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!