Hogyan fogyjak? Mikor ne egyek? Dagadt vagyok.11/l
Figyelt kérdés
55 kiló vagyok 11 éves és 150 cm. Már ki vagyok közösítve, meg látom, hogy egy másik lánynak aki megkérdezte hogy ez jó súly- e megmondták hogy kövér, dagadt azonnal fogyjon. Ezért kérdezem én ezt.
11 évesen nem ezzel kéne foglalkoznod...Hozzá fogsz nőni a súlyodhoz. Fejlődésbe vagy, nem szabad még fogyóznod.
2012. okt. 25. 20:16
2/10 anonim válasza:
ne fogyókúrázz, mozogj sokat, egyél minél egészségesebben, majd kinövöd a dolgot.
2012. okt. 25. 20:22
3/10 anonim válasza:
figyelj teljesen átérzem a helyzeted, én is nagyon dagi voltam egész gyerekkoromban 2-3 éve fogytam le és igenis számít és teljesen más lesz az élet úgy! egyetértek az előttem szólóval, hogy fogyóznod nem kell, viszont sportolni lehetne:) heti 3x-4x többször nem kell (főként amiatt, hogy a izmok tudjanak regenerálódni) sőt ha tesiórán rendesen csinálod a gyakorlatokat elég háromszor 30 percet mozognod egy héten. A futás nagyon jó, több szempontból is, de én azt nem annyira szeretem, sokan vannak így vele, de már az is sokat számít, ha gyalog mész iskolába/jössz haza. Emellett szerintem lehetne tornázni. Próbálj ki fitnesz dvd-ket (pl. Rubint Réka) nekem beváltak:) és emellett szerintem nem kell fogyózni sőt semmiképp ne csináld! az a legfontosabb a mozgás mellett, hogy sok vizet igyál minimum 1,5-2 litert egy nap, és ne nassolj. 11-12 éves korom körül kezdtem el én is komolyabban foglalkozni a fogyással igazából a mozgás mellett arra figyeltem, hogy ne zabáljak csokit, chipset orrba-szájba, ahogy előtte tettem:S Ennyi elég volt mert ezt hosszabb távon is tudtam tartani. Remélem jól fog menni. Sok sikert neked!:)
15/L
2012. okt. 25. 20:27
4/10 anonim válasza:
Figyelj rá hogy ne egyél annyi cukrot és fehér lisztből készült termékeket, na meg sportolj sokat. Kérd meg Anyukádat hogy ne cukorral készítse a dolgokat hanem xilittel vagy valami egyéb egészséges édesítőszerrel és esetleg ne fehér lisztből.
2012. okt. 25. 20:33
5/10 anonim válasza:
Nem a kajára kell figyelned, hiszen fejlődsz és mindenre szüksége van a szervezetednek. Különben még a növésben is megállsz...
Viszont sport, torna az nagyon kéne. Minden nap. Mehetnél futni, görkorizni. Neten találsz fitnessz videokat meg mindent.
2012. okt. 25. 21:34
6/10 anonim válasza:
Sok sport, tesiórán is vedd ki a részed rendesen futásból, mindenből, kevés csoki,nasi,chips, cukros üdítők helyett vizet igyál azt jó sokat napi min.1 de ha meg bírod inni akkor 2 litert! Amúgy étkezz rendesen, reggelizz-ebédelj-vacsorázz ne koplalj mert a szervezetednek szüksége van a tápanyagra, valamilyen szintű cukorra is, csak a fent felsoroltak nincs!
2012. okt. 25. 23:33
7/10 anonim válasza:
Táplálkozz vegyesen, egyél mindent, de mozogj is sokat!
2012. okt. 26. 07:08
8/10 anonim válasza:
Hát szerintem meg butaság azt mondani neki, a kajára ne figyeljen, akár 11 éves akár 20 akkor se tömje tele magát kinder csokival vagy gumicukorral vagy más szintetikus undormánnyal. Nyílván nem a fehérkenyér barnakenyér szintre gondolok, de attólmég ő is igazán megállhatja, hogy ne nyomja le azt a 3. nutelláskenyeret, amit úgy kíván. Én is voltam ilyen idős és nekem meg volt engedve a sok csoki és akor még fejbe nem állt össze, hogyha fornettit és kakaós csigát eszek minden nap a suliba akkor hízni fogok és ha nem sportolok mellé akkor főként! Keress egy olyan sportot, amit szeretsz, én mondjuk az atlétikát javaslom neked, oké, hogy futás, meg sokan utálják, de nekem vannak olyan lány ismerőseim, akik atletizáltak ilyen koruk óta kb 3-4 évig toltál és bomba nők lettek és ehetnek bármit nem látszik meg rajtuk, mondjuk ehhez a gének is kellenek kicsit, de szerintem neked ez nagyon jó lenne.
2012. okt. 28. 12:55
9/10 anonim válasza:
Szia.Ne fogyózzál!Ilyen korba árt a fejlődésnek!Igyál sok vizet és egyél sok gyümölcsöt.Én a fitnesz videók helyett a táncot ajánlom azt lehet évezni és észre se veszed ha nagyon elfáradtál.És a tesi órákon legyél aktív.Majd hogy ha nősz akkor egy kicsit vékonyabb is leszel.
2013. dec. 29. 01:09
10/10 anonim válasza:
Szia!
Én is 11 éves lány vagyok.
Szerintem még nem a súlyoddal kéne foglalkoznod,de ha tényleg ennyire zavar,akkor mindennap fuss pár kört a ház körül,és jobban fog majd esni.:)
Ezenkívül,ne egyél sok édeset,és a kenyér puffaszt,úgyhogy nem egyél túl gyakran,én ezt ajánlom,és pár hónap múlva megjön az eredménye,hidd el!:)
Fogyózni tényleg nem kéne még ennyi évesen,de a sport az soha nem árt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!