Szerintetek csúnya vagyok?
Sz*rd le mások véleményét :D
Ha neked tetszik a kép akkor ennyi:)
Amúgy nem vagy csúnya, csak még elég fiatal, ha férfiasodsz akkor nem lesz gáz :D
15/L
Nem, egyáltalán nem vagy csúnya, csak még gyerek. Amit viszont ajánlani tudok... A páwa stílust (baseball sapka, rossz minőségű tükörbe fotózós kép peace jellel, már csak a kacsaszáj hiányzik meg a rózsaszín póló) felejtsd el mielőtt igazán elkezdenéd. Hidd el a lányok utálják. Én bármelyik barátnőmet megkérdeztem mindegyik azt mondja hogy undorító és igazság szerint nekem is hánynom kell tőle. Ráadásul nagy arányban bunkó tucat p*csfejek szoktak lenni. És abszolút semmi eredeti nincs bennük.
A képeden látszik is hogy nincs önbizalmad. És hogy próbálkozol. Ha fotóról van szó, és szeretnél pár jó képet magadról akkor azt ajánlom egyszer kérd meg valamelyik barátod/rokonod hogy fotózzon és menjetek ki a szabadba mert ott jó a fény.
egyébként szerintem azok akik azt mondják hogy csúnya vagy azok szívatni próbálnak vagy nem szeretik azt a stílust amit te csinálsz. Nem csak azért mert páwa, hanem azért mert ez láthatóan nem te vagy. Az a lényeg hogy legyél eredeti, legyél önmagad, és ne próbálj meg másnak lenni. És legfőbképpen próbáld visszanyerni az önbizalmadat. Akkor fognak igazán helyesnek tartani az emberek. Sok szerencsét! ;) (huh ez jó hosszú lett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!