Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek csúnya vagyok?

Kállai Márk kérdése:

Szerintetek csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

[link]

Őszinte válaszokat pls!! :D

2013. aug. 21. 23:39
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
De tehetsz,és arról is hogy nem tudsz normálisan írni:)
2013. aug. 21. 23:56
 12/34 A kérdező kommentje:
Am köszike tényleg. Sokat segítettek. Már kiváncsi.voltam mások véleményére is,nem csak a közvetlen környezetemére :D
2013. aug. 21. 23:56
 13/34 A kérdező kommentje:
A rövidítésekre gondolsz??
2013. aug. 21. 23:57
 14/34 anonim ***** válasza:
50%
Te jó nagy raj vagy:DD olyan tipikus menőgyerek
2013. aug. 22. 00:01
 15/34 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem tartom magam menőnek, és nem is vagyok az :D A kép is csak a normális facebook fotóért készült, de az eddigi kommentek alapján nem túl normális.
2013. aug. 22. 00:06
 16/34 anonim ***** válasza:
49%

Sz*rd le mások véleményét :D

Ha neked tetszik a kép akkor ennyi:)

Amúgy nem vagy csúnya, csak még elég fiatal, ha férfiasodsz akkor nem lesz gáz :D

15/L

2013. aug. 22. 00:08
 17/34 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2013. aug. 22. 00:09
 18/34 anonim ***** válasza:
76%
Nem vagy csúnya, csak egy idétlen, stílustalan kisfiú.
2013. aug. 22. 00:14
 19/34 anonim ***** válasza:
75%

Nem, egyáltalán nem vagy csúnya, csak még gyerek. Amit viszont ajánlani tudok... A páwa stílust (baseball sapka, rossz minőségű tükörbe fotózós kép peace jellel, már csak a kacsaszáj hiányzik meg a rózsaszín póló) felejtsd el mielőtt igazán elkezdenéd. Hidd el a lányok utálják. Én bármelyik barátnőmet megkérdeztem mindegyik azt mondja hogy undorító és igazság szerint nekem is hánynom kell tőle. Ráadásul nagy arányban bunkó tucat p*csfejek szoktak lenni. És abszolút semmi eredeti nincs bennük.

A képeden látszik is hogy nincs önbizalmad. És hogy próbálkozol. Ha fotóról van szó, és szeretnél pár jó képet magadról akkor azt ajánlom egyszer kérd meg valamelyik barátod/rokonod hogy fotózzon és menjetek ki a szabadba mert ott jó a fény.

egyébként szerintem azok akik azt mondják hogy csúnya vagy azok szívatni próbálnak vagy nem szeretik azt a stílust amit te csinálsz. Nem csak azért mert páwa, hanem azért mert ez láthatóan nem te vagy. Az a lényeg hogy legyél eredeti, legyél önmagad, és ne próbálj meg másnak lenni. És legfőbképpen próbáld visszanyerni az önbizalmadat. Akkor fognak igazán helyesnek tartani az emberek. Sok szerencsét! ;) (huh ez jó hosszú lett)

2013. aug. 22. 00:17
 20/34 A kérdező kommentje:
Idétlennek nem mondanám magam, de stílustalannak viszont igen. Majd kialakítom a sajátomat.
2013. aug. 22. 00:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!