Kállai Márk kérdése:
Szerintetek csúnya vagyok?
2013. aug. 21. 23:39
21/34 A kérdező kommentje:
Nagyonszépen köszönöm.
2013. aug. 22. 00:19
22/34 A kérdező kommentje:
#19 - Hogy neked milyen igazad van. Ez tényleg nem az én stílusom, csak kipróbáltam hogy milyen lenne ha.... És amúgy nem vagyok páwa, sem Fb celeb, és nem is akarok az lenni, mondjuk ilyen kicsi önbizalommal nemhiszem hogy azzá válhatnék. És bocsi a kép minőségéért, nemtudom h miért ilyen rossz, pedig nemsz*r kamera van a telefonomba.
2013. aug. 22. 00:45
24/34 A kérdező kommentje:
Ja, és elég sokan írtátok h fiatal vagyok, de nemannyira mint gondoljátok. 15 vagyok :D
2013. aug. 22. 03:19
26/34 anonim válasza:
Nem vagy csúnya, egyáltalán, talán majd a stílusodon kell majd alakítani, és még férfiasodsz is, ne aggódj :)
15/L
27/34 anonim válasza:
mit akasrz mutatni? nem értem...
28/34 A kérdező kommentje:
Valami jelet akartam mutatni, de már beláttam hogy hiba volt. De még egyszer tisztázom, mielőtt valaki megint elkezdi h tucatkölyök vagyok. Nem vagyok az sem páwa nem vagyok, nem is akarok olyan lenni. Egy átlagos 15 éves srác vagyok aki önbizalomhiányban szenvedett a külseje miatt eddig. És még1x köszi a válszokat.
2013. aug. 23. 00:12
29/34 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, és szerintem még az is sokat dobna a képen, ha mosolyognál :) 15/L
30/34 A kérdező kommentje:
Fogszabályozóm van és úgy nemjó mosolyogni.
2013. aug. 24. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!