Szerintetek milyen a testem? 1-10 ig? Min kéne változtatnom, hogy szebb legyen?
Azért kérdezem ,mert nagyon önbizalom hiányos vagyok :( és a barátom soha, de soha nem dicsér meg... nem rég voltunk strandon, ott is csak más lányokat lesett, meg önmagát nézegette... min változtassak? Járok pár hete edzeni is...
Ugyanaz a két link, csak nem tudom, hogy melyik működik...
? :D 12 :DD
bocsi nem én vagyok a te embered.
egyébként a barátom szerintem nem csúnya. én igazából tökéletesnek látom. de tényleg , senkit nem látok tőle helyesebbnek, annyira nem, hogy nem is érdeklenek mások, mert nem tudnék tőle jobbat külsőleg. bár azt nem tudom, hogy más is így látja el. de elvileg sokaknak tetszik.
Ha valakinek a teltebb nők jönnek be, azok felajánlanak neked egy szendvicset. Akinek az izmosak, azok elküldenek konditerembe. Nincsen univerzálisan elfogadott szebb. Van, akinek pont így tetszik a tested, van aki látott már jobbat is. Szokj le arról, hogy mások véleményére alapozod az önértékelésedet, úgysem fogsz úgy kinézni, hogy mindenki 9-10 pontot adjon.
Szerintem jól nézel ki, de nekem jobban tetszenek az izmosabb, vastagabb lányok, és hosszú a derekad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!