Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen a testem?...

Szerintetek milyen a testem? 1-10 ig? Min kéne változtatnom, hogy szebb legyen?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem ,mert nagyon önbizalom hiányos vagyok :( és a barátom soha, de soha nem dicsér meg... nem rég voltunk strandon, ott is csak más lányokat lesett, meg önmagát nézegette... min változtassak? Járok pár hete edzeni is...

Ugyanaz a két link, csak nem tudom, hogy melyik működik...

[link]

[link]

2013. aug. 20. 16:30
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
10/10 nagyon szép alakod van :)
2013. aug. 20. 16:57
 12/40 anonim ***** válasza:
40%
Te vagy az :) a tegnapi kis irigykedő csaj, aki állítása szerint az osztálytársa képét rakta fel, mert szerinte csúnya, szinte biztos voltam benne hogy magadat pakoltad fel ide, ez az egész szánalomra méltó.
2013. aug. 20. 17:03
 13/40 A kérdező kommentje:

? :D 12 :DD

bocsi nem én vagyok a te embered.

egyébként a barátom szerintem nem csúnya. én igazából tökéletesnek látom. de tényleg , senkit nem látok tőle helyesebbnek, annyira nem, hogy nem is érdeklenek mások, mert nem tudnék tőle jobbat külsőleg. bár azt nem tudom, hogy más is így látja el. de elvileg sokaknak tetszik.

2013. aug. 20. 17:11
 14/40 anonim válasza:
Na mi? Mi volt tegnap. Én is akarom tudni.
2013. aug. 20. 17:12
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakinek a teltebb nők jönnek be, azok felajánlanak neked egy szendvicset. Akinek az izmosak, azok elküldenek konditerembe. Nincsen univerzálisan elfogadott szebb. Van, akinek pont így tetszik a tested, van aki látott már jobbat is. Szokj le arról, hogy mások véleményére alapozod az önértékelésedet, úgysem fogsz úgy kinézni, hogy mindenki 9-10 pontot adjon.

Szerintem jól nézel ki, de nekem jobban tetszenek az izmosabb, vastagabb lányok, és hosszú a derekad.

2013. aug. 20. 17:13
 16/40 A kérdező kommentje:
Amúgy van rajtam izom, bár tudom, hogy a kép nem adja vissza. viszont a lábamon és a karomon elég szépen van ha ráfeszítek,pont megyek hamarosan konditerembe. amúgy a 12-esre én is kíváncsi vagyok, esetleg majd linkelhetnéd, szeretem az ilyeneket olvasgatni, amikor unatkozok:)
2013. aug. 20. 17:21
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
nincs ez a kép photoshoppolva kicsit?valahogy nagyon hosszú az alhasad,vagyis ami a piercinged meg a bugyi között van,legalábbis nekem fura kicsit,am nagyon jó alakod van tényleg 10/8
2013. aug. 20. 17:44
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
egyébként ha annyira önbizalomhiányos lennél nem hiszem hogy itt mutogatnád magad bugyiban meg melltartóban:D
2013. aug. 20. 17:46
 19/40 anonim ***** válasza:
Egy pár kiló rád férne.
2013. aug. 20. 18:07
 20/40 anonim válasza:
szerintem nincs semmi gond ;)
2013. aug. 20. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!