Hogy értessem meg anyával? Többi lent.
Nem kell elmondani neki. :) Én a hónaljamat és a szemöldökömet gyantáztatom, a lábamat és ott viszont nem engedi anyum. Így a lábamra vettem szőrtelenítő krémet, ott pedig olyankor borotválom, amikor nincs itthon. :)
15/L
Szia :) Én a borotválom a hónaljamat, epilàlom v borotválom a lábam, a bikinivonalamat
Apukám annyit tud hogy a hónaljamat borotválom, a többit nem, é talán jobb is igy :DD
Anyukám mindegyiket tudja, még a lábamnál kérek tanácsot h mivel csináljam pl: gyantázam stb. akkor nagyon segitőkész.
Ha pl neked erősebb szőrzeted van, akkor mond azt h neked ezért fontos, h mindenhol borotváld, epiláld stb. magad.
Remélem tudtam segiteni, ha további segitség kell irj:))
13/L
Ez nem "minden", a nők túlnyomó része valamilyen módon szőrteleníti az említett részeket.
Amúgy honnan tudja,hogy mindent borotválsz? Gondolom nem nézi ahogy zuhanyzol :) nem kell bejelenteni és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!