Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a képen látható...

Mit gondoltok a képen látható lányról?

Figyelt kérdés

Leszögezném, hogy nem én vagyok.

Szerintem nagyon szép lány, de kíváncsi vagyok másoknak is annyira tetszik-e.

[link]

[link]

2013. aug. 7. 18:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
82%
#7 Ez a baj bennetek, hogy ti az ilyen nőket látjátok szépnek, és akartok hasonlóan kinézni. Ezért van annyi pláza-p*csa, már alig tudunk válogatni, szinte ugyanolyanok vagytok mind. Semmi egyéniség, csak ugyanaz a divat mindegyikőtökön. Tudom, tisztelet a kivételnek, elég drámai lett. :D
2013. aug. 7. 19:06
 12/28 anonim ***** válasza:
Ő pont az a kategória amit mindig is..kerültem,hogy finom legyek :D
2013. aug. 7. 19:07
 13/28 anonim ***** válasza:
Sok a smink de szép,szerintem kevesebbel is szép lenne:D
2013. aug. 7. 19:07
 14/28 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudok véleményt nyilvánítani, mert nem látszik a csajszi a vakolattól.0
2013. aug. 7. 19:09
 15/28 A kérdező kommentje:
Sajnos olyan képet nem nagyon találtam amin nincs rajta smink, de meglesem még.:D
2013. aug. 7. 19:11
 16/28 A kérdező kommentje:
Tényleg nem találok olyan képet.:D
2013. aug. 7. 19:16
 17/28 anonim ***** válasza:
Thankyou, így igaz! Egyébként szép lány, csak kiöregedett feje van a korához képest.
2013. aug. 7. 19:37
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem különösebben szép. Amit én látok az íveltre tépett szemöldök, duplázott méretű szempilla és jelentős mennyiségű smink. Plusz azt még hozzáraknám, hogy "kicsit sem" hivalkodó fölső. Ha nem esett volna bele abba a hibába, hogy mindenféleképpen meg akar felelni a mostani divatnak akkor egy természetes külsejű emberkét látnánk. Nem azért írok ilyet kedves kérdező, mert azt hiszem te vagy hanem, mert ez a véleményem...
2013. aug. 7. 20:24
 19/28 anonim ***** válasza:
Női szemmel szerintem nem szép, totál mű..mintha 10 fős orvosi brigád dolgozott volna rajta, hogy ő így nézzen ki.
2013. aug. 7. 20:48
 20/28 anonim ***** válasza:

elhiszem, hogy nem a képen szereplő ember van a képen, mert lányt írt, amikor már egy nőről beszélünk.

nekem bejön, szép olyan 8,5 vagy gyenge 9-es lehet.

szórakozóhelyeken népszerű lehet, biztos sok pasi megnézi

20f

2013. aug. 7. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!