Mit gondoltok a képen látható nő szép?
ezt azért kérdezem, mert én eléggé hasonlitok rá(fehérbőr, világos szem(csak az enyém zöldebb)és hasonlo arc..csak a hajam szőkés-barna ... nekem tetszik ez ahajszin ami a képen láthato hölgynek van(Simone Simons-Epica énekesnője)és hogy szerintetek jo ez ahajszin?
szóval én is eléggé ez az északi tipus vagyok
am. főleg pasik véleményét várom, mert nekik ált. ah. sajnos észrevettem nem igen kedvelik a vörös hajat és az effajta északias fehér bőrű csajokat...(mindenki az igazat!!!)
ahh Sisi szééép csaj nagyon! én a szőkéket preferálom (platinaszőke, fehér szőke), de a vörös is szép hajszín ha valakinek tényleg jól áll.
lány vagyok, de azért gondoltam válaszlok...
ja és persze a vörös haj sztem tényleg csak szép fehér bőrhöz illik. Sisi az egyik legszebb vörös hajú nő akit ismerek.
első válaszoló voltam.
hát azzal nincs gond, mert fehér bőrű vagyok eléggé:)
csak enm tudom h meghagyjam -e a hajam szőkés barnára v ilyen vörös legyen:S nehéz ügy:)
Ha így nézel ki akkor nekem 100%ig bejössz.
A kedvenceim a vörös hajú fehér bőrű csajok.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!