Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a képen látható...

Mit gondoltok a képen látható nő szép?

Figyelt kérdés

ezt azért kérdezem, mert én eléggé hasonlitok rá(fehérbőr, világos szem(csak az enyém zöldebb)és hasonlo arc..csak a hajam szőkés-barna ... nekem tetszik ez ahajszin ami a képen láthato hölgynek van(Simone Simons-Epica énekesnője)és hogy szerintetek jo ez ahajszin?

[link]

[link]

[link]

2009. júl. 15. 21:17
1 2 3 4 5
 1/44 A kérdező kommentje:

szóval én is eléggé ez az északi tipus vagyok

am. főleg pasik véleményét várom, mert nekik ált. ah. sajnos észrevettem nem igen kedvelik a vörös hajat és az effajta északias fehér bőrű csajokat...(mindenki az igazat!!!)

2009. júl. 15. 21:20
 2/44 A kérdező kommentje:

vagy itt talán méginkább látszik:

[link]

2009. júl. 15. 21:22
 3/44 anonim ***** válasza:
82%

ahh Sisi szééép csaj nagyon! én a szőkéket preferálom (platinaszőke, fehér szőke), de a vörös is szép hajszín ha valakinek tényleg jól áll.

lány vagyok, de azért gondoltam válaszlok...

2009. júl. 15. 21:26
 4/44 anonim ***** válasza:
77%

lány vok

és sztem szép

5/44 anonim ***** válasza:
65%
Nekem csak a szeme tetszik, túl fehér a bőre, nem szeretem a vörös hajat, és ez a lehető legcsúnyább árnyalat belőle. Az a alakja sem jön be, túl pici a melle. Szerintem csúnya.
 6/44 A kérdező kommentje:
irjátok oda a nemeteket..köszönöm az őszinte vűlaszokat:!!
2009. júl. 15. 21:27
 7/44 anonim ***** válasza:
89%

ja és persze a vörös haj sztem tényleg csak szép fehér bőrhöz illik. Sisi az egyik legszebb vörös hajú nő akit ismerek.

első válaszoló voltam.

2009. júl. 15. 21:29
 8/44 A kérdező kommentje:

hát azzal nincs gond, mert fehér bőrű vagyok eléggé:)

csak enm tudom h meghagyjam -e a hajam szőkés barnára v ilyen vörös legyen:S nehéz ügy:)

2009. júl. 15. 21:31
 9/44 anonim ***** válasza:
97%

Ha így nézel ki akkor nekem 100%ig bejössz.

A kedvenceim a vörös hajú fehér bőrű csajok.

22/F

2009. júl. 15. 21:50
 10/44 A kérdező kommentje:
ez egy vélemény kérő kérdés..ezeken a válaszokon nincs mit lepontozni:s sztem az ilyen lepontozok féltékenyek h nekikmis kevés %-k van biztos és ezért teszik..nem tudok másra gondolni, mert a kérdésre válaszoltak:Sés én köszönöm nekik, mindnek!
2009. júl. 15. 21:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!