Mit gondoltok a képen látható nő szép?
ezt azért kérdezem, mert én eléggé hasonlitok rá(fehérbőr, világos szem(csak az enyém zöldebb)és hasonlo arc..csak a hajam szőkés-barna ... nekem tetszik ez ahajszin ami a képen láthato hölgynek van(Simone Simons-Epica énekesnője)és hogy szerintetek jo ez ahajszin?
Tudom :D
mondjuk remélem, jövő maratonra eljönnek. Idén a Dalriada énekesét nézegettem :D (a koncert fénypontja akkoris az volt, amikor a Korpiklaani énekese a tömegbe ugrott - Dalriada koncerten)
nade mindegy, ez már off elég erősen. Szóval igen, szép. Mondjuk én még nem láttam csúnya énekesnőt metálzenei világban.. :)
Nekem a vörös haj nagyon nem jön be. Nekem jobban bejönnél te a szőkés barna hajaddal.
Még hogy nincs jó teste a csajnak?:D Milyen dögös teste van már:P
:| egyre jobban érdekel már,hogy ki lehetsz... tehetségkutatót sajnos általában átaludtam, rockerek.hu színpadhoz meg nem nagyon jártam.. mondjuk ha Annát ismered, felteszem, hogy pécsi lehetsz te is.
(közben tényleg megeszik a kíváncsiság, hogy ki lehetsz, és beszéltem-e veled maratonon... Bé vagyok egyébként, maratonon főképp egy vöröses hajú lánykával mászkáltam, campingben középen voltunk hátul)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!