Mit gondoltok a képen látható nő szép?
ezt azért kérdezem, mert én eléggé hasonlitok rá(fehérbőr, világos szem(csak az enyém zöldebb)és hasonlo arc..csak a hajam szőkés-barna ... nekem tetszik ez ahajszin ami a képen láthato hölgynek van(Simone Simons-Epica énekesnője)és hogy szerintetek jo ez ahajszin?
Egyáltalán nem szép... Szerintem...
20L
Nagyon szép! Olyan, akár egy meséből előlépett hercegnő :)
A vörös haj, fehér bőr, kék szem szerintem nagyon igéző! Ha az utcán szembejönne velem a fent említett hölgy, akkor nagyon különlegesnek tartanám.
Szerintem szép az ilyen árnyalatú vörös haj és a fehér bőr is (az alapból gyönyörű, sőt jobban megértem az amcsi csajokat akik fehérítőt használnak az arcukra mint az iteni szoli-őrületet), de barna vagy zöld szemmel lenne igazán szép a csaj. neked milyen színű szemed van?
25é fiú
A zöld szemhez nagyon megy a vörös haj. Én is fehérbőrű vok, kék szemű, nekem fekete hajam van. Lány vok, 23 éves.
Nekem bejön ez a haj meg szem, jól néz ki a csaj.
off:huhh, végre ennyi vörös fan!:) én is fehér bőrű vagyok, kb mint a csaj, gyárilag is vörös, csak szerintem olyan seszínű, ezért kicsit sötétebbre festettem(bár nekem mogyoróbarna szemeim vannak. de én eddig csak "oltást" kaptam, h barnán sokkal szexibb voltam...:(
on: szerintem is nagyon jól állna, csináltasd meg nyugodtan!
szerintem a szép fehér bőrhöz nagyon jól illik a vörös haj!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!