Mit gondoltok a linkelt képen látható lány testalkatáról, testéről?
Figyelt kérdés
Igen, azért kérdezem, mert hasonló az enyém is, talán kicsit vastagabb combokkal, és picit husisabb csípővel, de nem lényegesen. Az arcom nagyon más, mint a képen látható lányé, de szerintem rendben van, szóval az most nem kérdés.20L
2010. okt. 24. 19:36
1/7 anonim válasza:
nincs túl nagy melle.. és vékony de a széles csípő miatt kicsit "nagyobbnak" néz ki. nekem is a széles csípővel van problémám:s
3/7 anonim válasza:
Én meg majdnem úgy nézek ki, mint arnold swarczonegger fénykorában, de kicsit kevésbé vagyok izmos....
4/7 A kérdező kommentje:
20:41, köszi:D
2010. okt. 24. 21:29
5/7 hot_kiss válasza:
Szerintem rendbenvan, bár kicsit csalóka a testhelyzete miatt. A melle tényleg kicsit kicsi, de erről valószínű nemigazán tehet(:
6/7 anonim válasza:
Azt, hogy jobb lenne egy álló kép, szemből, mert ebből nem nagyon lehet eldönteni.
7/7 anonim válasza:
Szerintem ez már eléggé csontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!