Fiúk, mit gondoltok a hasamról?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Újabban sok helyen olvasom, hogy már túl sok a hasizom egy lányon, ezért kérdezlek most titeket. A sportot persze nem hagynám abba, csak a célzott hasizom gyakorlatokból vennék vissza. :)
Folytathatom még a hasazást, vagy mostmár inkább csak szinten tartsak?
Előre is köszi a válaszokat.
2013. aug. 6. 10:48
21/28 anonim válasza:
Ez azért még messze van az izmostól... És néhány hasprés nem is nyom túl sokat a latban, úgyhogy nyugodtan folytathatod.
22/28 A kérdező kommentje:
Azért ez nem néhány hasprés eredménye. :) De oké, ez még jó így, nem túl izmos, szóval nem aggódok miatta.
2013. aug. 6. 19:41
24/28 anonim válasza:
Ez még jó! Nem látszanak még a kockák,de szép feszes,nem plöttyedt.Ha tudod tartani ezt a szintet,akkor f..sza lesz.
26/28 anonim válasza:
Ó, miért nem lehet nekem is ilyen hasam? :D
Mennyi idő ilyet elérni? Fél éve próbálkozok már lefogyni, de eddig csak 5 kilót adtam le, a hasamról pedig nagyon nehezen fogyok. Pedig én még kis kockákat is akarok. :(
20/L
27/28 anonim válasza:
KITARTÁS PICIM! :)
egészséges kaja, sok futás mozgás sport, és meglesz :)
A hasaddal meg ne törődj... olyan típus vagy ezek szerinte, aki oda hízik először, és onnan fogy utoljára... Szóval kitartás! :)
28/28 anonim válasza:
De jó lenne, ha nekem is ilyen hasam lehetne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!