Mit gondoltok a hasamról? (kép lent)
2011. máj. 2. 21:21
2/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép és lapos. :) Ügyi vagy, nekem ha megszakadok, sem lesz ilyen.
4/15 anonim válasza:
Ez egy has. Hétköznapi has. Számomra picit kicsi, mert én szeretem, ha van egy aranyos pocija a lánynak, de az én véleményem elavult és ősköri.
Nem igazán tudom, ezen mi kivetni valót találsz. Szép, kulturált has. Csak piercinget ne tegyél bele. Fölösleges lenne elrondítani.
5/15 anonim válasza:
Amennyire így szemből meg lehet ítélni, szép formás, feszes. Neked mi nem tetszik rajta?
7/15 anonim válasza:
Nyelvem hegyével köröznék a köldöködben :P
szexi
8/15 anonim válasza:
ugyanúgy néz ki mint bármilyen más has... legyen ennél nagyobb gondod az életben hidd el örülni fogsz ennek is.
10/15 anonim válasza:
átlagos, lehetne kicsit izmosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!