Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, mit gondoltok a hasamról?

Fiúk, mit gondoltok a hasamról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Újabban sok helyen olvasom, hogy már túl sok a hasizom egy lányon, ezért kérdezlek most titeket. A sportot persze nem hagynám abba, csak a célzott hasizom gyakorlatokból vennék vissza. :)

Folytathatom még a hasazást, vagy mostmár inkább csak szinten tartsak?

[link]

[link]

Előre is köszi a válaszokat.

2013. aug. 6. 10:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
66%
kedves első:van egy olyan érzésem hogy nem ugyan azt a képet nézzük
2013. aug. 6. 12:45
 12/28 anonim ***** válasza:
87%
szinten tarts:) gyönyörű, látszik hogy dolgoztál rajta;)
2013. aug. 6. 13:02
 13/28 anonim ***** válasza:
52%
Húúú, király. :P
2013. aug. 6. 13:29
 14/28 anonim ***** válasza:
21%

Mennyire durván szánalmas az, hogy véleményt kér valaki az embertől, az őszintén kifejtni erre kapja a halomnyi piros kezet.

Most nem fogok jópofizni csak azért hogy ezen a toplistán előrébb legyek, de még leírom azért is, hogy a csaj csúnya és részegen se kéne.. Szerintem nem csak nekem nem kéne ez a széles bálna, na de mindegy.. Ez is csak ilyen önbizalomgyűjtős magamutogatós kérdés ahova a recskázni járnak a kérdezők...

2013. aug. 6. 13:55
 15/28 A kérdező kommentje:

Nos, én mindenkit felpontoztam, köszönöm a véleményeket. Nyilván elviselem a negatív kritikákat is, különben nem is írtam volna ki a kérdést. Nem mindenkinek tetszhetek, és nem is áll szándékomban mindenkinek megfelelni. :)

A korábbi véleményeket látva szerettem volna érdeklődni, mert nem szeretném túlzásba vinni a dolgot.

Az, hogy unalmas vagyok.. Képet most először tettem ki magamról, így kétlem, viszont elhiszem, ha maga a kérdés uncsi, én is láttam már pár ilyet.

Ezentúl szinten fogok tartani, hogy ilyen maradjon. :)

Mégegyszer köszi a válaszokat.

2013. aug. 6. 14:11
 16/28 anonim ***** válasza:
80%
Részegen sem kéne?Szerintem Te még nővel sem voltál, a markod biztos szebb, jobban is jár az emberiség, ha az ilyen rosszindulatú nem szexelnek.:D
2013. aug. 6. 14:28
 17/28 yakumo18 válasza:
83%

Bálna ? Meg részegen se kéne ? Ember hol van ide egy bálna ??? Elmondtam már hogy nyugodt szívvel lehet keresni 12 éves kislányokat, vékonyak...mert mitől lenne rajtuk még felesleg. Illetve vékony és alaktalan csípőjűek. Ezzel a hű nagy önbizalommal ( kedves kommentelő ) Kíváncsi lennék a te kifogástalan és gyönyörű külsődre.

Vannak vastag nők igen !

De arról sem tudhatod hogy miért az...lehet betegség, szülés, vagy éppen lustaság is.

Egy nőről akkor sem beszélünk csúnyán. Ez illem kérdése is. A nőket tisztelni kell, mert megérdemlik. Bizony olykor erősebbek mint mi férfiak. Már ha téged egyáltalán férfinek lehet nevezni........

2013. aug. 6. 14:50
 18/28 anonim ***** válasza:
46%
Szép :)
2013. aug. 6. 15:11
 19/28 anonim ***** válasza:

Szép alakod van, mit sportolsz? :)

21\f

2013. aug. 6. 15:39
 20/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :)

Hát a bálna jelzőt nem igazán értem az 55ös testsúlyommal, de ahogy érzed. :)

Egyébként nem fényezni akartam magam, egészséges önkritikám van. Tényleg nem szeretnék túlzásba esni, tudom, hogy egy ponttól már nem szép, ha egy nő nagyon izmos, viszont ha valaki lendületet kap, akkor észre sem veszi egy idő után, hogy talán visszább kéne venni.

Jelenleg futok, táncolok, és otthon edzek.

2013. aug. 6. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!