Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy az emok,...

Hogy lehet, hogy az emok, scenek mindig gyönyörüen néznek ki? ruha smink haj, minden klappol.

Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 20:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
nem csak képek vannak. pl sok videót lehet látni youtube-on, ahol nagyon gyönyörűek a scene lányok, és ott elég nehéz photoshopplni:D
2010. aug. 19. 14:06
 22/25 anonim ***** válasza:

talán mert odafigyelnek rá hogy iljen egymáshoz vagy hogyirják ezt a fostxd

am ti meg nemondjátok már hogy mittudomén pl ő nemszép..kinetaláljátok: [link]

2010. szept. 28. 19:05
 23/25 anonim válasza:

nem védelem miatt de én is olyasféle vagyok, és nem alszom sminkben, és ha feltupírozom a hajam, akkor meg is marad úgy, és nem kell rá egy kiló hajlakk(;

a bőr meg bőrtípustól függ, valaki pattanásos, mindegy milyen stílusú..az alapozó-vakolattal nem értek egyet...azok a lányok tényleg élő ps-t képzelnek magukra xD

2011. febr. 13. 03:40
 24/25 anonim ***** válasza:

Szerintem is szépek :) nekem az teccik,hogyha látok egy képet 1 emo lányról,h igényes :) a hajforma passzol az arcformához :) és nagyon szép arcuk van :o irigy vagyok rájuk :( nem láttam még való életben se ápolatlan emo csajszit,lehet hogy félórát állnak a tükör előtt,de megéri,nagyon szépek :)

14/ L

2011. jún. 15. 15:57
 25/25 Emo Girl Star válasza:
Mindig szépek igen:) valaki írta ,hogy minek a hajfestés meg ilyesmi ,a scenenek az a lényege ,hogy ki akar tűnni:)
2015. aug. 31. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!