Hogy lehet, hogy az emok, scenek mindig gyönyörüen néznek ki? ruha smink haj, minden klappol.
Te most viccelsz?? Gyönyörűen? :O
Hát én nem ezt a szót használnám, de ízlések és pofonok ugyebár... Szerintem ne akarj olyan lenni :D
ÉN képeket szoktam látni - ott tényleg szép a bőrük, és az ő stílusukban még igényes, folyton rendezett a hajuk. Ám amikor élőbe találkoztam párral, azért már más volt a helyzet. Kép alapján ne higgy el semmit:)
Amúgy meg gyönyörű - ha az elnőiesedett fiú külső az... illetve, hogy konkrétan egy maszk van rajtad, és meg se ismernéd... +sok póthajas... hát ez már relatív, de a többség szerint távol áll a gyönyörűtől.
na neee
ugye csak viccelsz
nekem van egy osztálytársnőm
nem emo nem scene és mindíg gyönyörű :)
Szerintem is szépek, pedig én egyáltalán nem vagyok emos!! És ami nagyon fontos, hogy ápoltak!! és ez sanos sok lányról enm mondható el. Nem mondom, hogy minden emo ápolt, de a hajuk, a sminkük mindig szép! És ez nagyon fontos!!!
Ez a lány is szép szerintem, ami nem tetszik az a piecing. De nem áll rosszul neki és nem is nekem vagy másnek kell tetszedjen, hanem neki.
Ő is nagyon szép. Szép a bőre, a haja, sminkje...
Te is lehetsz ilyen, csak időt kell rá fordítanod.
Előző vagyok. És természetesen nem csak egy emo eleht szép...
Még őt találtam: [link]
Szerintem aranyos.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!