Hogy lehet, hogy az emok, scenek mindig gyönyörüen néznek ki? ruha smink haj, minden klappol.
hát ha ez nektek szép..:D uramjézus..:D
amúgy egy sima hagyományos ember is lehet szép. sőt....
ha 3 tonna púder van a fejeden akkor egy darab bőrhibád sincs, mégjóhogy szép az arcod. ha a hajadra 3 tonna lakkot fújsz akkor naná h úgy áll, ahogy te szeretnéd és akkor jólis nézel ki.
21:50 --)hát erre sokféle jelzőt találtak: undorító,degenerált,kretén,gyomorforgató,malacfejü,mű,nevetséges,szánalmas
A gyönyörűt pont nem!
21:52, megnyitottam az első képet és majdnem frászt kaptam:D
És hogy ne csak offoljak: tény és való, hogy hihetetlenül letudják fixálni a szemfestéket, nekem naponta többször újra kell festeni(nem vok emo se scene), míg nekik a nap végén is szépen megvan, nincs elfolyva. Zsíros hajút én is láttam már:S-egyszer kétszer oké ha valakinek zsíros, mert függ az a hormonoktól, bezsírosodhat egyik pillanatról a másikra, de az hogy valaki úgy járjon suliba hogy csütörtök/péntek hót zsír az már gáz.
17/L
Photoshop, mert megérdemlem!
Nem nehétz vele kifésülni a hajat, egy bőrsimítás meg egyenesen játék :D Én jókat szórakozok a régi képeimen amióta letettem a Photoshop vizsgám, hogy régen pattanásos voltam, de hopp, hát mégsem? :D 1-2 pötts 5 perces munka, azért egy szebb kép elkészítése ami tényleg úgy nézzen ki beletelhet akár msáfél órába is, emlákszem amikor a Vámpírok bálja fanclubtalálkozón készült képet Photoshopoltam amin Egyházi Gézával vagyok, a háttérben egy pasas rősen bemozdult az ablakkeret elött...ő eltünk a képről, a fény nagyon sárga volt vörösíteni kellett, a hajam kócos, az ablak kicsit becsillant,s zóval volt kis munka, meg persze a sminkemen is frissítettem csöppet :D fekete rúzs :D
AA kép nem lett tőle mű, de szép lett, szinte hibátlan :D
A válasz megírásának időpontja: 10-25 21:52
én ezt a lányt inkább napiszarra küldeném mint 'napisertés'
sztem csúnya.
az első képeket linkelőnek viszont azt mondanám h Dakota és Kiki (a 3. képen a szőke lány)indították el ezt az egész scene dolgot. ők a két 'fő' scene mindenki emós lett miattuk :DDD
én sztem meg vannak akiknek jól áll ez a stílus viszont vannak baromira rondák is
('szerény' véleményem szerint)
Nézd meg őt, nincs úgy kikenve a szeme, már mindjárt nem is olyan dögös és gyönyörű. Inkább egy sápadt kislány (fiú?), aki idétlen képet vág, és nagyon feltupírozta a haját.
A photshop is sokat segít. Ezen kívül a legtöbb képen alig látszanak, borzasztóan ki vannak mázolva, és nagyon meg van tervezve minden hajszál, csücsörítés minden. Így lehet "jó" képet csinálni. Más kérdés, hogy tényleg szépek-e. A képeken nem ők a lényeg, nem ők a szépek, hanem a smink, a póz, a grimasz, a beállított haj. Minden ugyanolyan, minden! Maga az arc teljesen mellékes, el is veszett a körítésben. Bárkit, ismétlen bárkit, akár a fiú haverodat is vagy egy léggömböt kipingálsz így, meg teszel rá olyan parókát és használod a photoshopot akkor voilá, te is tudsz ilyen képeket csinálni.
azért van ez mert az emok és scenek nagyon hiuk:) és összevissza sminkelik magukat.. smink nélkül meg nme is szépek lehet:) nem mondom h baj h ha smink van egy csajon
de az emoknál eléggé tulzott az arc haj festés stb és amiket neten látsz képek... azok meg még photoshoppal is rendezgetve vannak:) szsal ez hülyeség:) ugyanannyira szépek ök is mint amennyire mások csak ök a sminktöl mások pedig alapból:)
nos... 1, többségüktől úgy alaphangon kiráz a hideg.
2 az utolsó két képet küldő illető valóban vak? nem bántani akarok de az a lány ronda! nagyon szép lányok vannak, akik egyáltalán nem emok meg hasonlo tökömségek, és gyönyörűek, a maguk természetességében! amugy meg az, ha valaki itt-ott pattanásos, nem tökéletes a bőre, sőt még a haja sem mindig szépen fésült, na az ilyenek a legszebbek, akiken az látszik, hogy egy élőlény nem pedig az, hogy most jött az öntödéből, a polírozó még mindig szuszog mert sokat kellett csiszolni a festéket h fényes legyen....
Photoshop. A képeket megcsinálják.
Mint ahogy én is brmit is feltöltök. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!