Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tetszik nektek Blair stílusa...

Tetszik nektek Blair stílusa a Gossip Girlben? Ruha, haj, smink, modor minden. :D

Figyelt kérdés

Hogyan lehetne "leutánozni"? Itt főleg a viselkedésére gondolok, nem mintha gonosz akarnék lenni, de mindenkihez túl kedves vagyok, nem merem megmondani a magamét senkinek és már elegem van ebből.

:)

2010. nov. 24. 02:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszik Blair stílusa, bírom nagyon :D A ruháit szerintem leutánozni nem nagyon lehet, mert nem túl hétköznapiak...De ki hogy gondolja :) A hajában szerintem semmi extra nincs,hosszú barna haja van, amit általában vagy kivasalva vagy gönödrítve visel. A sminkje mindig világos árnyalatú barnás.

A viselkedésre nem sok mindent tudok mondani, szerintem azért nem egészen helyes ha valaki úgy viselkedik ahogy ő :D Különben Leighton egy interjúban azt mondta, hogy nem akarja hogy "leutánozzák" mert ő a való életben közel sem ilyen, és szerinte se helyes Blair viselkedése.

Hát remélem tudtam egy keveset segíteni :)

2010. nov. 24. 06:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nem tetszik, amit mondok, meg lepontozol, de ne akarj senkire hasonlítani. Annak sosincs jó vége. Legyél önmagad.

Egyébként nekem is tetszik Blair stílusa ;)

2010. nov. 24. 09:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszik, a viselkedését szerencsére nem kell leutánoznom mert majdnem ugyanolyan.. Bár én nem vagyok minden ok nélkül undok minden szembe jövővel, de gondolkodásban pl szinte teljesen megegyezünk. A haja tetszik, neki jól áll, de magamnak nem akarnék barnát, inkább Serena haját tudnám magamon elképzelni - majd egyszer ha megnő. A ruháit is szeretem.

Egyébként meg csak úgy egyik napról a másikra szerintem nem tudod "leutánozni" senki viselkedését, főleg ha eleve kedves vagy.. ehhez olyan személyiség kell. Én kb. bárkit magamra tudok ölteni ha akarom, de szerintem ez valami kétszínűség, képmutatás, vagy nem tudom minek hívják.

2010. nov. 24. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!