Ha felemás a mellem, akkor egy mellformázó krém vagy a torna segíthet?
Már mióta elkezdett nőni (jó régen volt), azóta kaptam egy szép méretet és most vettem észre, hogy a bal mellemre ez nem érvényes.
Formára ugyanolyanok, de a méretük tényleg különböző.
A méretem 85B (néhány boltban C-kosár kell), de emiatt semmilyen melltartó nem áll jól.
Ilyenkor mit lehet tenni? Esetleg van olyan, akinek hasonló problémája van?
A mellemelő krém segíthet úgy, hogy csak az egyikre kenem?
Milyen tornagyakorlatokkal lehet mellre gyúrni?
Köszi!
nem sokat segít a krém vagy a torna
ezzel nem vagy egyedül,mindenkinek van egy minimális eltérés,a torna és a krémezés csak szebb melleket "adhat",de a különbség nem lehet kiegyenlíteni velük
Nem nagyon. De ne keseredj el, minden nőnek aszimmetrikus a melle valamennyire. Melltartónál ha kitömnéd szivaccsal a kisebbiket?
Mellizomra jó a fekvőtámasz vagy a mellről nyomás, tárogatás, de szerintem a méretén nem hinném, hogy változtatna, mert maga a mell zsírtömegének a mérete különböző.
Nem tudom, nem hiszem hogy fèl mellizomra tudsz edzeni. Ha ugy is lenne a karod akkor is kellene hozzà. Az meg elèg furi lenne ha az egyik karod izmosabb lenne mint a màsik. :) Ràadàsul akkor a nagyobb cicidre kellene edzened hogy hozzá fogyjon a màsikhoz
Szerintem ez a dolog elég esélytelen :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!