Hogyan legyek szebb?
Szia!
Először is a hajad: A szőkített haj besárgul, használj rá Schauma hamvasító sampont! Utána meg tegyél rá pakolást! (Én glis kurt használok és érzem a hatását). Én is szőke vagyok, tudom miről beszélsz. :)
A szemöldököd: Vegyél egy szemöldökceruzát és azzal igazítgasd, de vigyázz, ne legyen túl művi, rajzolt hatása. Ezzel tudod korrigálni és dúsítani.
Arcod: Egy kis alapozó és rá egy könnyű púder nagyon gyorsan, egész napra el tudja ezeket fedni!
Hasad: Ezt nem nagyon tudod diétával leadni, inkább csinálj minden este felüléseket! Kezdj 20-al és hetente emeld a mennyiséget! Mire jön a nyár Neked lesz a legvonzóbb hasad a világon! :) Én régen sokáig csináltam, kicsit túlzásba is vittem, napi 400-500-at csináltam, aztán abba kellett hagynom egy betegség miatt. Azóta is kisportoltnak tűnik a hasam. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!