Hogyan legyek, nőiesebb? , és hogyan legyen szebb a kisugárzásom? 14/L
Szerintem a legfontosabb a haj. Legyen mindig ápolt, és fényes. Ha összekötöd copfba, akkor is lehetsz csajos, nem csak sportos copfok léteznek:)
A ruhánál az a fontos szerintem, hogy a TE stílusod legyen! Olyanba járj, amit szívesen viselsz, jókedvre derít. Ne nagyon határolódj szélsőséges stílusokhoz (pl.:emo, rocker, deszkás...stb) Öltözz csinosan, ahogy egy igazi csaj, de csak akkor, ha ez a stílus nem áll tőled távol.
A viselkedésre nem tudok nagyon mit írni, mert nem ismerlek. Legyél természetes, közvetlen, kedves, mosolygós, de semmi képpen sem harsány. Ne a te nevetésedtől, kiabálásodtól legyen hangos a sulifolyosó.
Szerintem fontos egy jó parfüm is. Legyen finom illatú, de 3 fújásnál ne tegyél magadra többet. Ha már sminkeled magad, akkor CSAK(!) szempillaspirál, max. egy kis szájfény. De nem hiszem, hogy muszáj lenne ilyen hamar elkezdeni a sminkelést. Ez a te egyéniséged választja.
Remélem segítettem!Sok sikert!
22/L
az előttem szóló összzefoglalta
olyan cuccokban járkálj, ami illik a testalkatodra, jól érzed benne magad
smink ne legyen túlzás, csak épp emeljen ki egy kicsit, tudod , a kevesebb néha több.
stílus, a mosolygós emberekhez jobban vonzódnak az emberek, mint egy búval bélelthez, legyél nyitott, és társalogj,
ha megteheted szervezz csajos estét, ottalvósat, ilyenkor tudod megcsinálják a lányok egymás haját, sminkelnek, szépítkeznek, csacsognak, hátha elleshetsz egy-két trükköt, amit eddig nem tudtál.
cipő. nem kell magassarkú, csak ünnepre, nekem borsodzik a hátam amikor a tizenéves kislányok magassarkúban totyognak, mert menni nem tudnak.
légy természetes, és ne erőltess magadra semmilyen tulajdonságot, amivel nem rendelkezel, mert az kiderül és eléggé ciki lehet
Első válaszolóval maximálisan egyetértek. Azt, hogy milyen cipőt hordasz, nem kell megkérdezni. Az a lényeg, hogy kényelmes legyen, tudjál benne járni és az öltözékedhez illő legyen. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!