Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek jó alakom van? Ha...

Szerintetek jó alakom van? Ha nem, mi nem tetszik?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

(A pöttyök a lábamon tudom,hogy undorítóak,de allergia..nem nagyon tudok mit csinálni velük..Minden nyáron ilyen.)

2013. júl. 26. 11:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Az átlagnál jobb szerintem, ha szép arcod van jó csaj lehetsz.
2013. júl. 26. 14:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szép, nekem tetszik! :)
2013. júl. 26. 21:23
 13/17 anonim ***** válasza:
14%
az izmaiddal nincs gond, csak szerintem még fogyhatnál egy 10-est. Nekem úgy jobban tetszenél, de van aki szereti fogdosni a felesleget:)
2013. júl. 27. 10:21
 14/17 A kérdező kommentje:
10est?! legyek 40 kiló? kösznem..épp inkább,hogy hízni szeretnék..eddig csontsovány voltam,mindenki ezzel piszkált. most kezdek formásodni,csak az a baj,hogy a felesleg megy a hasamra,szóval leginkább azt kéne legyűrnöm onnan.:)
2013. júl. 27. 13:21
 15/17 anonim ***** válasza:
40kg, hány centihez? de mindenképp fogynod kéne, zsírból! ez nem csontsoványságot jelent, hanem vékonyságot. Ha nincs rajtad ennyi zsír és vékony vagy, akkor jobban látszódnak az izmok is. ha izmosodsz is akkor több kg is jó, mert az izomnak van súlya. szóval én tuti szálkásodnék és megtartanám a vékony, feszes, felesleg nélküli formát egész évben és inkább utána építgetnék izmot edzéssel. én csak azt látom, hogy itt-ott ott van rajtad a háj, amit eltűntetnék. Mondjuk fura, mert a második képedet nézve a lábad nem hájas csak nagyon izmos, az elsőn meg olyan mintha fogyhatnál onnan. Meg csípőről(az elsőt nézve). Akkor végülis nem kell 10-et, csak mondjuk 2-3? de nekem mondjuk a vékony lányok tetszenek, másnak meg a husisabbak :) amúgy sztem elég izmos vagy, csak kicsit takarásban van még.
2013. júl. 27. 14:57
 16/17 anonim ***** válasza:
sújzós edzéshez csak súlyzót kell venni, nem kell konditerem.. meg csomó mindent lehet saját testsúllyal csinálni:)
2013. júl. 27. 14:58
 17/17 anonim ***** válasza:
ly*
2013. júl. 27. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!