Szerintetek jó alakom van? Ha nem, mi nem tetszik?
Figyelt kérdés
(A pöttyök a lábamon tudom,hogy undorítóak,de allergia..nem nagyon tudok mit csinálni velük..Minden nyáron ilyen.)
2013. júl. 26. 11:23
1/17 anonim válasza:
Nem rossz:D de látszik,hogy nem sportolsz. A hasad plöttyedt! 18/F
2/17 anonim válasza:
Igazából ilyen bárkinek lehet, ha nem zabálja agyon magát minden nap. De ezenkívül semmi extra, semmi izom nincs rajtad, látszik, hogy nem foglalkozol vele túl sokat.
Sportolnod kéne sokat.
4/17 anonim válasza:
Szerintem még sportolnod is kellene, főképp csipőre (úszogumika) Ha dolgozol rajta akkor alkatilag jó nő leszel mert van adottságod hozzá, de ez igy nagyon átlag alatti.
5/17 A kérdező kommentje:
2 hónapja rendszeresen futok,aerobicozok..Főleg vádlira,combra,csípőre..De nem nagyon akar meglátszódni. Pedig naponta min.45 percet foglalkozok magmmal.:S
2013. júl. 26. 12:05
6/17 anonim válasza:
Biztos valami fogyatékos női magazinból nézted ki a "programot".És biztos valami idióta diétát is mellékeltek hozzá.Gratulálok.Jó időpocsékolást :D Ezért nem fejlődsz
7/17 anonim válasza:
Szerintem nem rossz de tényleg jobb alakformáló módszert kellene választanod. A futás szerintem jó, de pl. biciklizés, guggolás, "popsitorna", felülések stb. az aerobik mellett még jók lehetnek. :)
10/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nem állok úgy anyagilag,hogy konditerembe járjak..Pedig nagyon szívesen mennék..:S
De köszi,megfogadom,amiket írtatok! :)
2013. júl. 26. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!