Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek jó alakom van? Ha...

Szerintetek jó alakom van? Ha nem, mi nem tetszik?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

(A pöttyök a lábamon tudom,hogy undorítóak,de allergia..nem nagyon tudok mit csinálni velük..Minden nyáron ilyen.)

2013. júl. 26. 11:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
56%
Nem rossz:D de látszik,hogy nem sportolsz. A hasad plöttyedt! 18/F
2013. júl. 26. 11:42
 2/17 anonim ***** válasza:
4%

Igazából ilyen bárkinek lehet, ha nem zabálja agyon magát minden nap. De ezenkívül semmi extra, semmi izom nincs rajtad, látszik, hogy nem foglalkozol vele túl sokat.

Sportolnod kéne sokat.

2013. júl. 26. 11:55
 3/17 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nagyon szép vagy! :)
2013. júl. 26. 11:58
 4/17 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem még sportolnod is kellene, főképp csipőre (úszogumika) Ha dolgozol rajta akkor alkatilag jó nő leszel mert van adottságod hozzá, de ez igy nagyon átlag alatti.
2013. júl. 26. 12:03
 5/17 A kérdező kommentje:
2 hónapja rendszeresen futok,aerobicozok..Főleg vádlira,combra,csípőre..De nem nagyon akar meglátszódni. Pedig naponta min.45 percet foglalkozok magmmal.:S
2013. júl. 26. 12:05
 6/17 anonim ***** válasza:
4%
Biztos valami fogyatékos női magazinból nézted ki a "programot".És biztos valami idióta diétát is mellékeltek hozzá.Gratulálok.Jó időpocsékolást :D Ezért nem fejlődsz
2013. júl. 26. 12:35
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rossz de tényleg jobb alakformáló módszert kellene választanod. A futás szerintem jó, de pl. biciklizés, guggolás, "popsitorna", felülések stb. az aerobik mellett még jók lehetnek. :)
2013. júl. 26. 12:50
 8/17 anonim ***** válasza:
Ja és görkorizz! :)
2013. júl. 26. 12:51
 9/17 anonim ***** válasza:
súlyzós edzés kellene neked :D
2013. júl. 26. 12:57
 10/17 A kérdező kommentje:

Sajnos nem állok úgy anyagilag,hogy konditerembe járjak..Pedig nagyon szívesen mennék..:S

De köszi,megfogadom,amiket írtatok! :)

2013. júl. 26. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!