Szerintetek milyen alakom van? Fogyóznom kéne? Mi a véleményetek? Tetszik ez a fiúknak? (link)
2010. szept. 18. 22:43
2/50 anonim válasza:
Sztem ink szolizni v napozni kéne :) Nem rossz indulatból mondom.
3/50 anonim válasza:
Inkább sportolni kéne valamit.
5/50 anonim válasza:
Szivesen cserelnek azzal a macival.;)
6/50 anonim válasza:
átlagos 15éves lány testalkat. nem kisportolt,de nem elhízott, tényleg átlag.
sztem a fiúknak bejön,hiszen se nem túl csontos se nem túl sonkás,úgynézem a magasságod is átlag,szóval no para.
7/50 anonim válasza:
Nekem is van egy ilyen bugyim:)) Amúgy jól nézel ki max.izmosíthatsz egy picit:))
9/50 anonim válasza:
1. Miért kellene? Szerintem baromi jól nézel ki. A barátnőmnek is ilyen alakja van pont és teljesen odavagyok érte. Buta vagy ha fogyózni kezdesz.
2. Pedobear befigyel :D
10/50 anonim válasza:
Így vagy jó,ahogy vagy.Hidd el,nem azok a gebe csontkollekciok tetszenek nekünk pasiknak,hanem az ilyen kis formásak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!