Szerintetek milyen alakom van? Fogyóznom kéne? Mi a véleményetek? Tetszik ez a fiúknak? (link)
szerintem ne csinaltass semmi pc-t. Okos lanynak tunsz, ne rontsd el ilyenekkel, kesobb ugyis megbanod.
Mielott letamadnatok, tudom h NEM buta attol valaki ha van pc-je.
Jah es csini vagy:)
Szerintem egyiket se. Szerintem nem lenne jó, ha a szép testedet összeszúrkáltatnád, így tökéletes a kinézeted, tényleg :) :$
22:54
nem rossz,nem rossz.Tetszik:)A pc sztem nem rossz,de van más ötletem is:$:D
15évesen öltözzél már fel. rövid a lábszárad. alakoddal nincs baj, de ne mutogasd 15 évesen. könyörgöm, a "mostohahugim" 14, tarkón is ba*ám, ha ilyen képet találnék róla...
Ékszerek: szurassál köldököt, az illik. orrpiercingről ne várj véleményt, minekután kitakartad a fejed. A tetkót meg inkább ne, hízhatsz...akkor aztán nyúlik a minta...
19L
Nekem kiköpött ugyanilyen alakom van :D De tényleg. Én mindig úgy gondoltam, hogy fogynom kéne, de eddig soha, senki sem mondta ezt. (pedig meg is kérdeztem nem is egy embertől) :D
Bár én idősebb vagyok kicsit :D ^^ (mindjárt 18)
Inkább sportolnod kéne, mert atomszép és nagyon szexi izgató alakod van, amit kár lenne nem kihasználni!
Én nagyon elkapnálak! ;) Vadító tested van! ;)
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!