Szerintetek milyen alakom van? Fogyóznom kéne? Mi a véleményetek? Tetszik ez a fiúknak? (link)
2010. szept. 18. 22:43
21/50 A kérdező kommentje:
ne haragudjatok hogy arcot nem mutatok:/
2010. szept. 18. 22:58
22/50 anonim válasza:
A kézilabda valóban nagyon durva játék,és tényleg sérülésveszélyes.Főleg a női.Szerintem se erőltesd,ha sérülékeny vagy,bármilyen rosszul is esik.
23/50 anonim válasza:
bár ugylenne az igazi de nem haragszunk :D szép vagy :D
24/50 anonim válasza:
22.54-nek
Lehet,hogy alapból így van,de egy táncost nem fog egy 40-50 kilóval nehezebb ndk-s uszonő a földre csapni teljes lendületű repülés közben.
25/50 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó alakod van:) Csinos vagy! Ne fogyózz.
És mellékesen nagyon szép karcsú derekad van:).
26/50 Kamuuu válasza:
Persze szerintem pont jó az alakod nekem bejön ;)
27/50 anonim válasza:
Nem haragszunk, megértem, hogy nem szeretnéd a netre tenni, csak szívesen megnézném, milyen az arcod, lehet olyan szép, mint a tested...:) :$
22:54
28/50 anonim válasza:
ha csak fele oylan szé pmár megérte :D
29/50 A kérdező kommentje:
szerintetek az ülepes nadrág nekem jól állna??vagy inkább vegyek szűk nadrágot ami rám feszül?
2010. szept. 18. 23:16
30/50 anonim válasza:
Szerintem mindegy,hogy mit veszel fel,annyira szép kislány vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!