Tetszik az alakom?

Figyelt kérdés

Bocsi csak az előbb letörölték a kérdést,és nem láttam a válaszokat,ezért feltettem még egyszer.

[link]

2013. ápr. 12. 15:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%
ha azt a gusztustalanul ocsmány nyanyabugyit lecseréled akkor nagyon szép lesz az összhatás:) 20/L
2013. ápr. 12. 15:46
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Tényleg jó alakod van. Ha aktívabban sportolsz, akkor még szebb is lehet. De ne fogyj, mert az már tönkretenné az összhatást!
2013. ápr. 12. 15:54
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Ne mások mondják meg neked, hogy szép vagy-e, úgy nézzél ki ahogyan legjobbban tetszel magadnak, ahogyan magaddal meg vagy elégedve!
2013. ápr. 12. 15:55
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Nekem nagyon tetszik , pedig én kritikus vagyok, hidd el, magammal és másokkal szemben is :D De majdhogynem tökéletes.
2013. ápr. 12. 15:59
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
Még biztos nagyon fiatal vagy, nem vagy még annyira nőies, de ez még változhat. Egy csontkovács viszont nem ártana, mert az egyik csípőd feljebb van, mint a másik, és az egyik lábad is rövidebb (térdnél látszik). Két kezeléssel ezt egy jó csontkovács ki tudja húzni és még csak nem is fáj. Amúgy látszik, hogy sportolsz és nem hanyagolod el magad.
2013. ápr. 12. 16:04
 6/13 anonim ***** válasza:
10%

Nekem nem tetszel. Melled szinte semmi. (ha megnézzük a melltartód merevítőjét, látszik, hogy legalább 2 centivel lejjebb van, mint a cicid, tehát ott bizony szivacs van...

A derekad is aránytalan a rajta furán elhelyezkedő zsírréteg miatt. A karod, a combod, a hasad mind-mind izomtalan lötyi csont és bőr... Sportolj, mert anélkül lehetsz bizony vékony, de formás nem...

2013. ápr. 12. 16:39
 7/13 anonim ***** válasza:
62%
Nem túlzottan tetszik...mondjuk legalább látszik,hogy foglalkozol magaddal,szóval nem olyan rossz.
2013. ápr. 12. 17:26
 8/13 anonim ***** válasza:
69%
nekem annyira nem tetszik, de ez nem azt jelenti, hogy csúnyának tartom. nekem kicsit formátlan vagy,és olyan,mintha a melleid túlságosan fel lennének polcolva.
2013. ápr. 12. 17:46
 9/13 anonim ***** válasza:
akkora izé áll ki elől, hogy juj.mintha kukid lenne.
2013. ápr. 12. 19:27
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik,bár én is egy sportmegszállott vagyok.

Egyszerűen vonzó oszt' kész.

17/F

2013. ápr. 13. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!