Tetszik az alakom?
Figyelt kérdés
Bocsi csak az előbb letörölték a kérdést,és nem láttam a válaszokat,ezért feltettem még egyszer.
2013. ápr. 12. 15:43
1/13 anonim válasza:
ha azt a gusztustalanul ocsmány nyanyabugyit lecseréled akkor nagyon szép lesz az összhatás:) 20/L
2/13 anonim válasza:
Tényleg jó alakod van. Ha aktívabban sportolsz, akkor még szebb is lehet. De ne fogyj, mert az már tönkretenné az összhatást!
3/13 anonim válasza:
Ne mások mondják meg neked, hogy szép vagy-e, úgy nézzél ki ahogyan legjobbban tetszel magadnak, ahogyan magaddal meg vagy elégedve!
4/13 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik , pedig én kritikus vagyok, hidd el, magammal és másokkal szemben is :D De majdhogynem tökéletes.
5/13 anonim válasza:
Még biztos nagyon fiatal vagy, nem vagy még annyira nőies, de ez még változhat. Egy csontkovács viszont nem ártana, mert az egyik csípőd feljebb van, mint a másik, és az egyik lábad is rövidebb (térdnél látszik). Két kezeléssel ezt egy jó csontkovács ki tudja húzni és még csak nem is fáj. Amúgy látszik, hogy sportolsz és nem hanyagolod el magad.
6/13 anonim válasza:
Nekem nem tetszel. Melled szinte semmi. (ha megnézzük a melltartód merevítőjét, látszik, hogy legalább 2 centivel lejjebb van, mint a cicid, tehát ott bizony szivacs van...
A derekad is aránytalan a rajta furán elhelyezkedő zsírréteg miatt. A karod, a combod, a hasad mind-mind izomtalan lötyi csont és bőr... Sportolj, mert anélkül lehetsz bizony vékony, de formás nem...
7/13 anonim válasza:
Nem túlzottan tetszik...mondjuk legalább látszik,hogy foglalkozol magaddal,szóval nem olyan rossz.
8/13 anonim válasza:
nekem annyira nem tetszik, de ez nem azt jelenti, hogy csúnyának tartom. nekem kicsit formátlan vagy,és olyan,mintha a melleid túlságosan fel lennének polcolva.
9/13 anonim válasza:
akkora izé áll ki elől, hogy juj.mintha kukid lenne.
10/13 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik,bár én is egy sportmegszállott vagyok.
Egyszerűen vonzó oszt' kész.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!