Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiuk! Bejonnek nektek a kis...

Fiuk! Bejonnek nektek a kis mellu csajok?

Figyelt kérdés
:)
2013. júl. 21. 19:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Egy a lényeg: ha megismersz egy férfit, akkor már az elején, még az udvarlás előtt lássa, hogy kis melled van. Nem kell ide push-up melltartó, mert a végén rosszabbul jössz ki. Ha tetszeni akarsz neki, akkor ruhában is tetsszél neki, és nem lesznek váratlan meglepetések.

Eddz popsira, legyél bűbájos, kedves, értelmes, és sosem lesz gondod pasik terén, kis mellel sem."

Ezt én is maximálisan osztom. 2X/F

2013. júl. 21. 21:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem szinte mellem sincs, de a pasiknak bejövök mindig. Nem hinném hogy a mellméretnek nagy jelentősége lenne. Akinek meg ez a fontos az alapból nem lehet egy okos ember, szóval nekem sem kéne. Én sem a farokméret szerint válogatok, egyáltalán nem számít.
2013. júl. 21. 23:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen, be :)
2013. júl. 22. 00:03
 14/14 anonim ***** válasza:
nem csak az alapján döntök szóval ha jól nézel ki akkor a melleid is bejönnek akár kicsi akár nagy
2013. júl. 22. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!