Vajon a pasiknak bejonnek-e a rocker csajok?
Nekem nagyon :) Persze csak akkor ha igényesen néz ki, nem bagózza szét az agyát és nem viselkedik úgy mint egy k***a.
19/F
Ez attól függ... Ha bő naciban, zenekaros pólóban jársz málhazsákkal vagy szimatszatyorral, akkor még a rockersrácok is messzire elkerülnek.
Ha viszont igényesen öltözöl ebben a stílusban (jó szabású nadrágok esetleg szegecsekkel, normális női felsők, szegecses öv, igényes cipő és táska), akkor ugyanúgy tetszhetsz bármelyik srácnak, mint a nem ilyen stílusú lányok. Rajtad múlik igazából...
Ha bő naciban, zenekaros pólóban jársz málhazsákkal vagy szimatszatyorral, akkor még a rockersrácok is messzire elkerülnek. "
Lehet,hogy így van,ám nem minden esetben!vannak ilyen nőismerőseim,és igenis mindíg van egy pasijuk,mert a rockerpasik nem mindíg azt nézik,hogy milyen ruha,ezt tapasztalatból mondom,mert 14 évesen én is jártam együtteses pólóba..inkább a belsőre kíváncsiak,és az arcra!Mert ők is olyanok,hogy nehogymár a ruháról ítéljék meg őket a lányok..
egy szürke egérrel szemben egy lompos szimatszatyros rockercsaj is hamarabb fog rockerpasit...
ha egy csaj vadabb az átlagnál,és van akinek ez nem jön be,sztem impotens figura..
bár ízlések és pofonok..a rózsaszín ruciktól nekem nem tud beindulni a fantáziám..inkább egy szexi vad motoros bőrdzsekis feketeruhás leányka! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!