Vajon a pasiknak bejonnek-e a rocker csajok?
Igen, de ha a fekete ruhás leányka haja zsíros, köpköd és nem szőrtelenít, mert nehogymár ez számítson, akkor nem biztos...
Meg nem csak ez a két véglet van. Tiniként énis rockeresen öltözködtem, mára is megmaradt ebből valami (pl a bőrdzseki), de csinosan, nőiesen öltözöm és ez sokkal jobban bejön a pasiknak. Igaz, akkor is volt csávóm mindig, de most nagyobb a választék :) És ez nem azt jelenti, hogy fagyiszínekbe öltöznék, persze, mert azért az egyéniségem megmaradt... :P
? mert rockerként neked is zsíros hajad volt?És nem szőrtelenítettél?Nem értem hogy lehet a higiéniát az öltözködési stílussal összekeverni...sztem aki ilyen zsíros hajú szőrös izé,az azzal sem foglalkozik mit vesz föl..a rockerek többsége(akiket én ismerek) mind ad magára,mert tudja milyen a szappan..csak a csövespunkok azok,akik ezzel lázadnak,hogy nem fürdenek..a rockerek is lázadnak,de nem a nem fürdéssel..kicsit intelligensebbek..bocsánat a punkoktól..
szóval ha te ilyen rockeres maradtál volna,most rád is azt mondanák,hogy büdös vagy,meg zsíros hajú..Hiába a tisztaság..bisztos rozsdásodik rajtuk a szegecs.. :D
Amit manapság látni "rocker csaj" megnevezéssel, az undorítóan taszító.
Lehet rockos stílusban öltözni nőiesen, az szép, és csak ízlés dolga, hogy bejön-e az embernek. pl ezen, extrémebb változatban:
Nekem nem. 24/f
Rocker pasiknak egyértelműen, de én olyan srácoknak is tetszem, akik teljesen más stílusúak. Mondjuk ez abszolút a személyiségemnek köszönhető, és nem azon múlik, hogy öltözködöm.
De eleve nem vagyok az a "csöves-rocker"-típus (nem sértésként írom, csak én így nevezem :D), nőiesebben öltözködöm (de semmiképp nem p*csásan!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!