Miért járkál kb. minden 2. ember Jeans Club-os szatyorral?
Egyik nap számoltam kb. 20 embernél láttam pár óra alatt.
Mi a jó abban a szatyorban? Tudom, hogy én vagyok a hülye, de egyszerűen az őrületbe kerget. Más is van így?
Nem tudom.engem is zavar mivel szerinte a jeans club egy nagy szar.300Ft-os topp nem lehet márkás-.-"
Ugyanezt megkapod a piacon is.És azért van sok embernek mert olcsó és erre telik.
Azért mert a Jeans Clubban olcsó de mégis márkás cuccok vannak (Philip Russel).
Engem is idegesít amugy hogy már mindenkinek ilyenje van.
Meg az idegesít hogy a Tally Weijles szatyrokkal is járkálni a velem egykorú lányok,csak azért mert azthiszik hogyha az vana kezükbe akkor nagyon menők lesznek de amugy nem vettek ott semmit hanem az eladótól kérnek Tally Weijles szatyrot...ez annyira szánalmas.
Igen Philip Russel...
de amúgy a jeans club magyar márka csak azért hívják Philip Russelnek ,hogy az emberek megvegyék és legyen egy hangzása és a tinilányok iszonyat menőnek képzeljék magukat.Ha rákeresel Googléban arra ,hogy Philip Russel vagy Jeans Club nem ad ki egy külföldi oldalt sem,vajon miért??
semmiért:)
csak szerintem ha magyar márka lehetne magyar neve ,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!