Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért járkál kb. minden 2....

Miért járkál kb. minden 2. ember Jeans Club-os szatyorral?

Figyelt kérdés

Egyik nap számoltam kb. 20 embernél láttam pár óra alatt.

Mi a jó abban a szatyorban? Tudom, hogy én vagyok a hülye, de egyszerűen az őrületbe kerget. Más is van így?

2009. okt. 20. 22:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
Ott vásároltak épp? Nagy leárazások, elég sok mindent be tudnak ott szerezni. :)
2009. okt. 20. 22:44
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem is van egy, pedig életemben nem vásároltam ott. én akkor használom ha csak valami kis dolgot viszek, mert az kis szatyor. :)
2009. okt. 20. 22:50
 3/15 anonim ***** válasza:
72%
én nagyon sűrűn betérek oda, mert jó minőségű és normális árú ruháik vannak, szinte minden héten veszek ott valamit magamnak, szóval engem is láthatsz ilyen szatyorral rohangálni:)
2009. okt. 20. 22:59
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Azért mert a tescos szatyor cikibb lenne...
2009. okt. 20. 23:09
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmam nincs mi az a Jeans Club, de szerintem nem azért járnak azzal az emberek mert olyan jó, hanem mert épp az akadt a kezükbe, vagy ott vásároltak (ha az egy üzlet).

Mármint én csak magamból indultam ki... nem szándékosan szoktam Lidl-ös szatyorral járkálni:)

2009. okt. 20. 23:29
 6/15 anonim ***** válasza:
43%
meraz ócsó.
2009. okt. 21. 00:53
 7/15 anonim ***** válasza:
90%
Mert egy olcsó, megfizethető bolt, elfogadható minőséggel. Az átlagember nem teheti meg, hogy Tally Weijlben, Zarában vagy Mango üzletben vásároljon, ezért. Az ott kapott szatyrot meg kihasználják, még mindig jobban néz ki, mint mondjuk a spáros hajléktalanszatyor, nem?:D
2009. okt. 21. 12:52
 8/15 anonim ***** válasza:
én szeretem a zöld szatyrom, nagyon szép árnyalata van :D
2009. okt. 21. 18:00
 9/15 anonim ***** válasza:
Nálam csak akkor van olyan szaty ha éppen ott vásároltam. De tényleg jó leárazások vannak és jó minőségű ruhák. Bár sikerült már 1-2 gagyibbat is kifognom, de olyat is lehet venni drága márkás boltban.
2009. okt. 23. 15:11
 10/15 anonim ***** válasza:
12:52: én a csak azokban az üzletekben vásárolok. mégis átlagos vagyok.:D:D jah meg a Famousban meg a DC-ben.
2009. nov. 2. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!