Fiúk, bejönnek az ilyen alakú lányok, vagy inkább a kicsit husisabbak?
Tetszik.Szép homokóra alakja van,formás mellei.
18/f
A fiúknak biztos, hiszen ez tök jó alak.
Nekem is hasonló van, csak kicsit kisebb mellekkel.
Én azt nem értem, hogy mi az értelme a kérdésnek? Manapság ez a fotó testesíti meg a női ideált, ez egyértelmű. Vékony alak, nagy mellek, stb. De tényleg csak a külső számít? Szerintem a férfiaknak sem csak a külső az első. Nekem volt vékony modell alkatú barátnőm, de legutóbb egy picit husisabb lánnyal voltam együtt, mert fantasztikus női energiái voltak és egyszerűen levett a lábamról. Félreértés ne essék, 28 éves srácként rendszeresen edezek és figyelek rá, hogy fitt és izmos legyek, mondjuk nem vagyok hízásra hajlamos. De ez nekem csak azért kell, hogy jól érezzem magam a bőrömben, nem ez számít. Mert a komoly csajokat aztán tényleg a belső értékeiddel tudod megfogni és valószínüsítem, hogy az érettebb gondolkodású férfiakat akik rendelkeznek már némi önismerettel őket is.
Szóval visszakérdezek: nem vagy elégedett az alakoddal? Esetleg saját kép és visszaigazolást keresel? Ne mások véleménye formáljon, mert a világ számára mindenki olyan amilyennek saját magát érzi! Ez a trükk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!