Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Bejönnek neked az ilyen férfiak?

Bejönnek neked az ilyen férfiak?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 23. 17:44
 1/8 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem. szerintem undorítóak az ilyen teletetovált emberek, bár ez csak az én véleményem :P
2013. máj. 23. 17:48
 2/8 A kérdező kommentje:
semmi undorító nincs benne szerintem
2013. máj. 23. 18:06
 3/8 anonim ***** válasza:

ezek pont nem helyesek:S de amúgy szeretem ha van valakinek tetoválása, de azért az álompasi:

[link]

2013. máj. 23. 18:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Tetszenek a tetovált emberek, de ezeknek a képen rémes a stílusuk, a fejük ronda..
2013. máj. 23. 18:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez az agyonzselézett haj sose tetszett, rémesen néz ki. Ha az ilyen alatt a tetováltat érted akkor igen bejönnek.
2013. máj. 23. 18:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem az első nagyon bejön. :DDD
2013. máj. 23. 20:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha 1-2 tetoválás van még rajta, az oké, de nem szeretem ha tele van varrva az ember.
2013. máj. 24. 00:40
 8/8 anonim ***** válasza:
A tetoválással nincs bajom, de ezeknek szerintem nagyon csúnya fejük van. Meg nagyon külsőségesnek tűnnek, ebből nekem olyan benyomást keltenek, hogy biztos majd tőlem is ezt várják el, azt pedig nem szeretem.
2013. máj. 28. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!