Szerintetek a fiúknak az olyan fajta lányok is bejönnek, akiknek kicsi a mellük?
ezt így nem lehet megmondani,mindenkinek más tetszik
pl egy csomóan dicsérik a mellemet,mások szerint meg undorítóan nagy
az embereknek eltérő az ízlésük,úgyhogy bocsi,de ez egy ostoba kérdés volt
19L
Miért, ettől már fajta lesz valaki?
Egyébként akadnak olyan férfiak persze, akiknek már ez is lehet kizáró ok egy kapcsolatban, de én úgy veszem észre, a többségnek nem ez számít, pl nekem sem! Szóval ne aggódj, a kis mell semmiképp nem fog megakadályozni abban, hogy tetsszél egy rakás srácnak ;)
Volt több olyan barátunk, akiknek a 75/A-s volt az ideális mellméret, az ennél nagyobbra már csak fintorogtak, hogy mekkora tőgyek.
(Bocs, ez az ő kifejezésük volt, elnézést minden ennél nagyobb méretü hölgytöl!)
De volt, akinek az E-s méret éppen csak hogy elég volt, de inkább még nagyobbat szerettek.
Természetesen ezek csak a végletek, de ha egy fiúnak csak a mell mérete számit, azzal nem érdemes foglalkozni.
Mennyire kicsi az a kicsi? (melltartó méretre gondolok most épp, persze jöhet kép is ha mered :D)
Mindenkinél van egy minimum, van egy ideális, és van ami már túl nagy.
Én pl. a pici, de feszes, kerek ciciket szeretem. Valaki meg a nagy, labda méretű csöcsöket :D
Bár én amúgyis a csajok lábát meg fenekét szoktam nézni :)
Általában elmondható, h ha tényleg nagyon lapos a csaj (ergo kb egyáltalán nincs a mellén mit fogni) akkor vhogy kompenzálnia kell, pl. jó lábakkal, karcsú tesstel, szép arccal, v "legalább" agyilag :D
Amúgy pl a nagyon magas (modell-alkat) meg a nagyon pici csajoknak is kicsi a mellük, mégis sok mindnekinek bejönnek, szal a mellméret, azért nem a legfontosabb.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!