Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gáz, ha egy fiúnak szőrös a...

Gáz, ha egy fiúnak szőrös a hónalja?

Figyelt kérdés
Nem kell burjánzóra gondolni, nem vagyok szőrmók típus, egyszerűen csak kicsit szőrös, és nem szoktam borotválni, de csak akkor látszik, ha magasra emelem a karom.
2009. okt. 18. 20:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
és az is gáz, hogy 10 ujjad van és hajad, ja meg az is hogy nem tangát hordasz. emberek hova jutunk? egy valamire való férfinak van hónaljszőre.
2009. okt. 18. 20:16
 2/12 anonim ***** válasza:
36%

igen gáz! miért olyan nehéz leborotválni?

gondolom barátnőd sincs...

2009. okt. 18. 20:19
 3/12 anonim ***** válasza:
34%
melegek és metroszexuálisok körében nem gáz. én a körmeimet is lakkoznám.
2009. okt. 18. 20:22
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
előző vagyok. szóval melegesk és metroszexuálisok körében gáz, sőt elvárás hogy ne legyen
2009. okt. 18. 20:22
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem nyáron melegben elvárt a borotválás, pl a buszon kapaszkodó pasiknál elég undi, de otthon és ing alatt hidegben elmegy. 38/L
2009. okt. 18. 20:25
 6/12 anonim ***** válasza:
70%
az én barátom borotválja és "el is várom" ha nem csinálná,nem zavarna talán.. de így higiénikusabb és szebb látvány :) ennyit megtehet
2009. okt. 18. 20:31
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
Az első hozzászólónak nagyon igaza van, hogy "hová jutottunk". A múltkor is feltett valaki egy kérdést, pasi létére borotválja a lábát, és mi róla az embernek a véleménye. Valaki már a karját is. Ha az én barátom lecsupaszítaná magát, azon nyomban ki is adnám az útját. Nem akarnám, hogy olyan érzetem legyen, mintha egy csajt simogatnék. Régebben nem csináltak ügyet a szőrzetből a pasik, manapság meg már ez a divat, hogy elkezdenek nőiesedni. És ha már valakinek a mellkasán, karján szőrszálak vannak, már "gáznak" tartják. Látok olyan pasikat, akiknek szedve van a szemöldöke is. Lassan oda jutunk, hogy kitalálják, hogy nekik is szükséges a tampon használata.
2009. okt. 18. 20:58
 8/12 anonim ***** válasza:
59%
sztem higénikusabb lenne ha borotválnád..
2009. okt. 18. 21:07
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Van egy érdekes cikk erről. viszonylag új.

[link]

nem mintha az askmen.com szentírás lenne, de egyetértek azzal amit leír. Azt mondja, hogy ha valaki nem akarja, hogy megkérdőjelezzék a férfiasságát, akkor egy kevés szőrt hagynia kell a hónaljon.

Szerintem is, higiéniai okokból le kell vágni, de semmiképpen sem 0-ra.

2009. okt. 18. 21:39
 10/12 anonim ***** válasza:
89%

szerintem ahogy a pasi érzi...ha le akarja akkor le,ha nem hát nem.

csak pasi a pasi,nekem ugyis bejön :)

17/l

2009. okt. 18. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!