16 éves fiúnál mi jobb, ha szőrös a hónalja vagy ha nem?
Figyelt kérdés
Ja, és ha mondjuk a szőrtelent szavaznátok meg, akkor hogyan borotválhatnám?2009. ápr. 12. 15:40
1/23 anonim válasza:
engem pl. irritál ha egy fiúnak szőrős a hónalja. Nemtudom mért, vmilyen szinten számomra ápolatlannak tűnik,vagy nemtom. Egyszerű: borotvazselé, és borotvával leszeded. Szerintem még neked is jobb lesz.
2/23 anonim válasza:
hát az én barátnőim mind arra szavaznak ha nem
F
3/23 anonim válasza:
szerintem se legyen szőrös, borotváld le zuhanyzás közben, neked is tetszeni fog :) 18/L
4/23 anonim válasza:
Szerintem meg undorító, hogy már a fiúk is borotválni akarják a hónaljukat.:D Na de fiúk... nincs bennetek ennyi férfiasság???
6/23 anonim válasza:
én 23 éves fiú vagyok és undorodom magamtól, hogyha teljesen csupasz a hónaljam. így mindíg olyan pár milisre-fél centisre szoktam letrimmelni, épp hogy ne szúrjon, de higiéniai szempontból is rendben legyen.
7/23 anonim válasza:
Nekem inkább a csupasz jön be. A szőrös már ciki. Borotváld le, vagy csináld azt mint az előttem szóló.
8/23 anonim válasza:
Szia,
mi lenne, ha magadnak akarnál megfelelni? :)
De ha mondjuk úgy döntesz, hogy leborotválod, akkor ne szúrjon. Az sokkal rosszabb, mint egy szőrös vagy szőrtelen hónalj.
10/23 anonim válasza:
Én is 16 vagyok és borotválom. Sokkal jobb így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!