16 éves fiúnál mi jobb, ha szőrös a hónalja vagy ha nem?
mindenkepp szortelenits!!!
en pl kimondopttam utalom ha valakinek oserdo kandikal ki a honalja alol :P
hat siman leborotvalod.. vagy jarhatsz gyantaztatni :P
amugy meg az nem baj ha mar borostas.. az nem zavaro de a hosszu dus eleg gaz :(
udv
Ok, és ezt a gyantázást hogyan csináljam? (első lépésektől...:)
És ha csak lazán úgy csinálnám, h egy kis tusfürdőt teszek rá, és óvatosan, - ha jól tudom növés irányába - leborotválom... Mert gondolom olyat nem lehet, h a hajnyíróval 2-esre vágom :P
Hello!
Írtad, hogy a 17:36-os megoldása tetszik, aki trimmelést ajánl. Az azt jelenti legegyszerrűbben, hogy villanyborotvával, vagy hajvágóval rövidebbre vágod.
Ha a borotválást választod, akkor mindenképp használj borotvazselét/habot, mert sokkal kellemesebb a borotválás, kisebb a valószínűsége, hogy megvágod magad. Elvileg tényleg növéssel megegyező irányban kellene borotválni, de ezt hónaljnál elég nehéz megoldani, ugyanis eléggé össze-vissza nő a szőr.
Én először gyantával csináltam, de készülj fel rá, hogy első alkalommal nagyon fáj. Inkább ajánlom, hogy menj el kozmetikushoz (első alkalommal legalábbis). Ha nagyon gáznak érzed, én az X-epil férfiak számára használható hideggyanta csíkját vettem.
Azonban, ha tényleg alapvetően szőke vagy, akkor próbáld kis a szőrtelenítő krémet, ugyanis ha nem irritálja a bőröd, az a legjobb megoldás (főleg, hogy neked valszeg gyorsan feloldaná). Egyszerű, nem tudod megvágni magad.
Szia!
Ha csak kisebbre akarod vágni, de ne is szúrjon, akkor hajnyírógéppel megtudod oldani és 0-ás fejjel..
Borotváááááááld![:
Manapság már borzalmas undort kelt az emberekben ha valakinek szőrös a hónalja.
Lehet hogy már kivételnek számítok, de nekem bejön a szőrös hónalj is. Mondjuk fiú vagyok, de nem borotválom a magamét, mert így jobban szeretem. De lányokon sem zavar a szőr (szakáll az határeset:)).
Ilyen is van, na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!