Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 16 éves fiúnál mi jobb, ha...

16 éves fiúnál mi jobb, ha szőrös a hónalja vagy ha nem?

Figyelt kérdés
Ja, és ha mondjuk a szőrtelent szavaznátok meg, akkor hogyan borotválhatnám?
2009. ápr. 12. 15:40
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Igazából azért merült fel bennem a kérdés, mert hogy rajtam alig van szőr... ami van az is szőke, tehát nem látszik. És akkor itt a hónaljam, ahol már nem szőke. Úgy látom, nekem is az jönne be, amit a 17:36-os válaszíró mondott. De nem teljesen értettem, hogy hogy kéne azt jól megcsinálni, hogy ne szúrjon, de ápoltan nézzen ki.
2009. ápr. 13. 10:16
 12/23 anonim ***** válasza:
50%

mindenkepp szortelenits!!!

en pl kimondopttam utalom ha valakinek oserdo kandikal ki a honalja alol :P

hat siman leborotvalod.. vagy jarhatsz gyantaztatni :P

amugy meg az nem baj ha mar borostas.. az nem zavaro de a hosszu dus eleg gaz :(

udv

2009. ápr. 13. 12:59
 13/23 anonim ***** válasza:
Ez csak rajtad múlik. Szerintem nem kell egy pasinak csupasznak lennie. Ha téged zavar (mert pl leizzadsz és kellemetlen szaga van) akkor a legjobb ha gyantáztatod. Attól nem fog szúrni és nem is erősödik meg (mint a borotvától).
2009. ápr. 13. 16:57
 14/23 A kérdező kommentje:

Ok, és ezt a gyantázást hogyan csináljam? (első lépésektől...:)

És ha csak lazán úgy csinálnám, h egy kis tusfürdőt teszek rá, és óvatosan, - ha jól tudom növés irányába - leborotválom... Mert gondolom olyat nem lehet, h a hajnyíróval 2-esre vágom :P

2009. ápr. 13. 19:59
 15/23 anonim ***** válasza:

Hello!

Írtad, hogy a 17:36-os megoldása tetszik, aki trimmelést ajánl. Az azt jelenti legegyszerrűbben, hogy villanyborotvával, vagy hajvágóval rövidebbre vágod.

Ha a borotválást választod, akkor mindenképp használj borotvazselét/habot, mert sokkal kellemesebb a borotválás, kisebb a valószínűsége, hogy megvágod magad. Elvileg tényleg növéssel megegyező irányban kellene borotválni, de ezt hónaljnál elég nehéz megoldani, ugyanis eléggé össze-vissza nő a szőr.

Én először gyantával csináltam, de készülj fel rá, hogy első alkalommal nagyon fáj. Inkább ajánlom, hogy menj el kozmetikushoz (első alkalommal legalábbis). Ha nagyon gáznak érzed, én az X-epil férfiak számára használható hideggyanta csíkját vettem.

Azonban, ha tényleg alapvetően szőke vagy, akkor próbáld kis a szőrtelenítő krémet, ugyanis ha nem irritálja a bőröd, az a legjobb megoldás (főleg, hogy neked valszeg gyorsan feloldaná). Egyszerű, nem tudod megvágni magad.

2009. ápr. 13. 20:33
 16/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha csak kisebbre akarod vágni, de ne is szúrjon, akkor hajnyírógéppel megtudod oldani és 0-ás fejjel..

2009. ápr. 13. 22:17
 17/23 anonim ***** válasza:
55%

Borotváááááááld![:

Manapság már borzalmas undort kelt az emberekben ha valakinek szőrös a hónalja.

2009. ápr. 14. 12:07
 18/23 anonim válasza:
44%

Lehet hogy már kivételnek számítok, de nekem bejön a szőrös hónalj is. Mondjuk fiú vagyok, de nem borotválom a magamét, mert így jobban szeretem. De lányokon sem zavar a szőr (szakáll az határeset:)).

Ilyen is van, na.

2009. ápr. 17. 12:50
 19/23 anonim ***** válasza:
Hát... nekem személy szerint nem tetszik, ha már 10 centis bozót lóg ki valaki hónalja alól, de ha viszonylag rövidre vágod, esetleg teljesen csupaszra, akkor az tökéletes. : )
2009. ápr. 17. 19:16
 20/23 anonim ***** válasza:
csupasz legyen, gyantával. 30/L
2009. ápr. 17. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!