Szeretik a nők ha a férfinak szőrös a hónalja?
Én nő vagyok, és leszögezem: szeretem a párom úgy, ahogy van. És ebbe beletartozik, hogy nem borotválja a hónalját.
Valószínűleg ugyanugy szeretném, ha borotválná, és nem tartanám bXXzisnak, csak elfogadnám, de személy szerint örülük, hogy nem borotválja.
Különben meg fogalmam sincs, hogy ki borotválja és ki nem, nem nézem idegen férfiak hónalját :) De ha valaki borotválja, szerintem saját ügye, ha ettől jobban érzi magát, több az önbizalma, akkor csinálja. Se nem plussz se nem minusz a "bXXzi-skálán" (vagyis nem ettől lesz valaki bXXzis)
Én nő vagyok.
Nem azt mondom, hogy szeretem ha borotválja, hanem inkább nem szeretem, ha nagyon szőrös.
Akárki akármit mond ha 6 centis szőr lóg ki az undorító! Nem tudom elképzelni, hogy ez valakinek tetsszen...
Egyáltalán nem b*zis. Ha a lábadat borotválnád, az inkább az lenne. De ez akkor h*lyeség, mert a melegek között is van sok igazán férfias pasi. Nehogy azt hidd, hogy aki meleg az rögtön borotválja magát mindenhol. Ez nem függ össze szerintem.
Am tudok egy jó tippet :) Borotváld le, de másnap ne menj rá megint. Pár napig nyugodtan hagyhatod kicsit, és akkor férfias de mégis ápolt leszel.
hányni tudok a szőrös hónaljtól,kivéve akkor ha az illető 50-60-70 körül van...mert akkor nemérdekel XD....
de egy fiatal pasi igenis borotválja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!