Én nem szeretem,ha egy pasinak szőrös a hónalja,mert az több okból is jobb,ha valaki borotválja:
1;Esztétikailag is jobban néz ki!Szerintem undorító,amikor egy pasi felemeli a karját és egy dzsungel figyel ki onnan!XD
2;Egészségügyileg is jobb,ha valaki borotválja,mert nem izzad annyira és jobban is szellőzik!
És szerintem egyáltalán nem bu.is!
2009. jan. 4. 15:42
12/18 anonim válasza:
visszataszító tud lenni
inkább ez az ápoltsághoz tartozik szerintem
1általán nem b.zis
[14/l]
2009. jan. 4. 18:38
13/18 anonim válasza:
szerintem sem bu*is, én is azt szeretem ha borotválják
19/L
2009. jan. 5. 20:54
14/18 anonim válasza:
Én borotválom, leszögezhetem, hogy nem vagyok se b*zi se nem nézek b*zisnak! De alapvető higénia szerintem, amúgy intim részen is megteszem ugyanezt. Én se szeretem, ha a hölgy szőrős... Ha a mellkasom is hasonlítana egy csimpánzéra akkor nyilván kezdenék vele valamit. De szerencsére nem nagyon vagyok szőrős(csak épp a mellkasomnál meg a hasamnál egy picit) De amúgy alig látszik mert szőke vagyok és szőkés szőkés-barnásak a szőrök.
2009. jan. 7. 08:19
15/18 anonim válasza:
Én szeretem, ha van szőr ott, ahol kell lennie. Persze a brutál szőrmók emberek engem is taszítanak kissé, de aki meg borotválja akárhol, attól meg egyenesen irtózom,mert csúnya és nyápic dolog. De szerencsére a párom pont jó mennyiségben szőrös, hogy így mondjam, és az zavarna, ha akárhol borotválná. A férfiassághoz hozzátartozik a szőr és kész.
2009. jan. 7. 09:39
16/18 anonim válasza:
Röhej, hogy úgy 15-20 évvel ezelőtt még az sem volt igazán természetes,hogy a nők borotválják a hónaljukat, az meg szóba se került, hogy a férfiak is leszedhetnék...és senki nem undorkodott,pedig azért voltak ám nők is hatalmas pamaccsal! Szerintem teljesen rendben van szőrösen is, meg akár szőrtelenül is inkább a szagok megjelenése az undorító! A vajsav pedig a csupasz hónaljban is tud dolgozni, ezt mint borotvált nő mondom!
2009. jan. 9. 08:37
17/18 anonim válasza:
Utolsó válaszoló tökéletesen mondod: az ápolatlan testszag nem a szőrök műve... Én emberem gyárilag gorilla- ő így klassz, egy nagy, szőrös ember elég idiótán nézne ki kopaszon bármely testrészén...
Nyápic, nyúlgerinc dolog egy borotvált hímnemű. Szándékosan nem férfit írtam. Ők ugyanis férfiasak, nem pedig nőiesek.:)
2009. jan. 20. 02:35
18/18 anonim válasza:
Nem szeretem, ha a pasi nem szőrös, kifejezetten taszít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!