Szeretnék rendelni ebayről egy ruhát, de nem tudom, hogy lehetséges- e beállítani, hogy gyorsabban postázzák?
Egek! Aki ennyire önállótlan, az miért rendel külföldről???
Megnézed a szállítási lehetőségeket. Ha nincs ott EMS, DHL, Express... stb (tehát a standard-nél gyorsabb szállítás lehetőség) feltüntetve, akkor írsz szépen az eladónak! Elmagyarázod neki a problémád, és várod a válaszát.
Ha meg tudja oldani, akkor felteszi csak neked még egyszer a terméket a gyorsabb szállítási opcióval, te meg megveszed.
Jobb oldalt: Ask seller a question (~kérdezz az eladótól!)
A témák (levél tárgya) között fel is ajánlja a "shippinget".
(Halkan súgom, hogy a ruha az értéke alapján importáfa köteles. Ha véletlenül fennakad a vámon, akkor 27 %-kal + kezelési költség, többet kell majd fizetned.)
Egyébként szerintem nem tudják elintézni neked. Nekem volt olyan cuccom, ami 2 hét alatt ideért, és volt, aminek 2 hónap kellett, pedig tudtam követni a csomagot, az eladó rögtön feladta, csak a csomag sokat várakozott a határon valamiért.. viszont ez már nem az eladón múlik.
Azért egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!