Lehet, hogy csak képzelődöm, de az lehetséges, hogy az elektromos fogkefétől kopik jobban vagy gyorsabban a fogzománcom?
Régebben is látszott egy minimális a fogaim élén,de azt tényleg szinte észre sem lehetett venni.Viszont mostanában több van ,nem is kicsivel talán,mások még szerencsére nem veszik észre,én viszont igen...:( Nagyon bánt és nagyon elvagyok keseredve miatta...Próbáltam számolgatni mióta gyorsult ez így fel,és lehet,hogy csak beképzelem,de 3-4 hónapja használok elektromosat és talán azóta...:/ Azt tudom-vagy gondolom- ,hogy csak csupán az elektromos fogkefétől nem alakulhatott ki ,ahhoz saverózió kellett,ami nem is kizárt az én esetemben,vagy még esetleg valamilyen ásványi anyag hiány.de arra gondoltam mi van,ha az elektromos fogkefe által(ami ugye erősebben tisztít) jobban dörzsölöm a fogaimat ?? :O Nem tudom ettől lehet-e esetleg ...
Nagyon köszönöm,ha valaki válaszol!
mivel méred a zománc vastagságát?
ha nem nyomod rá a kefét, akkor gyengébben fog tisztítani.
Köszönöm,hogy írtál!
Ezt,hogy érted,hogy mivel mérem? Lehet valamivel? :D (Nem is tudtam...)
Egyébként,nem tudom,mert én is ezen gondolkodtam,ha nem nyomom rá jobban,akkor nem kopik,viszont elég sokáig tartom ott a fogkefét,és lehet,hogy ezzel is ártok,az egyébként is sérült fogzománcnak,nem tudom...
nem tudom, hogy lehet e, azért kérdeztem.
ha aggódsz akkor inkább válassz puha fogkefét-esetleg ha olyan rossz a zománcod beszélj fogorvossal. de léteznek valami bevonatok a fogra ami jó ideig tart és kemény, nézz utána a neten.
Oké,köszönöm! :)
Igen,már elől puhább fogkefét használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!